2017 Volvo XC60: nästa generation SUV med flera ändringar

Volvo XC60, blir svenska SUV större, säker och beboelig och inkluderar en plug-in hybrid variantVolvo XC60, blir svenska SUV större, säker och beboelig och inkluderar en plug-in hybrid variantVolvo XC60, blir svenska SUV större, säker och beboelig och inkluderar en plug-in hybrid variantVolvo XC60, blir svenska SUV större, säker och beboelig och inkluderar en plug-in hybrid variant

den Volvo XC60 2017 är en av de klara stjärnorna i Geneva Motor Show 2017. Inte för inte är första gången som du kan se substitut för en framgångsrika SUV lanserades nio år sedan, Det har tillverkat nästan en miljon enheter och stödja nästan 30% av försäljningen av det svenska märket.

Denna gång är tillverkad på en ny struktur, SPA, släpptes samtidigt i XC90 som gör det möjligt att vara större än i den tidigare generationen och få benutrymme för baksätespassagerarna. I själva verket har det 9 extra cm hjulbas -2,87 m- och är längre (44 mm) och bredd (9 mm), även om något lägre (55 mm). Dess dimensioner, 4,69 x 1,90 x 1,66 m, bidrar således till ett intryck av större kompakthet och bil kopplad till asfalt i anterior' generation, trots som erbjuder anmärkningsvärda markfrigång, mer än 21 cm, som skulle tillåta vissa möjligheter att färdas på vägar även om de var dålig eller hjulspår i snön. Ja. 23 ° anfallsvinkel och avresa vinkel 25 klargör att det finns en all-terrain användning.

Volvo XC60 2017Motorer Volvo XC60 2017

Trots deras olika valörer, T5, T6, T8, D4 och D5, alla motorer av XC60 kommer att vara 2 liters 4 cylinder, även om olika lösningar överladdnings, turbo eller turbokompressorer och hybridisering gör det möjligt att erbjuda ett brett spektrum av alternativ från 190 hk till D4 Diesel 408 hk T8 plug-in hybrid, med en homologe utsläpp av 49 g / km CO2 och 45 km av elektrisk räckvidd. Detta skiljer sig vidare genom närvaron av en elektrisk motor som ger drivkraft till den bakre och en ruta av specifik automatisk växellåda som kan motstå 680 Nm vridmoment tillsammans, även om åtta förbindelser som utrusta resten av XC60 Volvo.

Dynamiken är vanlig del av dem alla, med acceleration till 100 km / t under 7 mellan bensin och 8,5 i mindre kraftfulla diesel, trots som meddelade några intressanta utsläpp i NDEC cykeln, nedan 7,7 och 5,5 l / 100 km för bensin och diesel respektive.

Säkerhetsutrustning Volvo XC60

El ny 2017 Volvo XC60 händer det att premiär autonoma bromssystem i staden. Därför aktiv säkerhet har varit en del av vital betydelse för utvecklingen av denna svenska SUV. Således kan en assistent (Steer Assist) Det läggs till systemet City Safety att bilda assistenten skulle vara ansvariga för att minska svårighetsgraden av en frontalkollision vrida ratten för att undvika olyckan eller hitta vinkel som är mindre negativ inverkan om det inte är möjligt att undvika det, alltid med hänsyn till den icke-närvaron av bilar i angränsande körfält. bildar således ett förskott till semi autonom körning integreras i Pilot Assist, som han skulle ta över acceleration, bromsning och styrning enhet i hastigheter upp till 130 km / t. Det är, för tiden för den valfria utrustningen, och så är luftfjädring variabla fasthet.