Bentley Mulsanne 2017, renoverad lyx och exquisiteness

Bentley Mulsanne 2017 utvecklingen i British saloonBentley Mulsanne 2017 utvecklingen i British saloonBentley Mulsanne 2017 utvecklingen i British saloonBentley Mulsanne 2017 utvecklingen i British saloon

Geneva Motor Show 2016 är på gång. I den schweiziska händelse kommer du inte sakna Bentley, som tar dig dit ett bra exempel på innovationer som Flying Spur V8 S eller SUV Bentayga. Nu har vi sett tre goda nyheter, allt inramat i Bentley Mulsanne familjen, lyxigare och stor salong område brittiska.

Bentley Mulsanne, Mulsanne Mulsanne hastighet och lång hjulbas De uppdateras för att lansera snart möta detta 2016. kosmetiska förändringar De finns i både kroppen och passagerarutrymmet, liksom teknisk. Utan att förlora lite av elegans, uppmärksamhet på detaljer och exquisiteness, den uppdaterade Bentley Mulsanne får en ny främre stötfångare i ett stycke, ny motorhuv, kylar bostäder, strålkastare, pelaren själv ... är några av de nya funktionerna brittisk limousine.

Om vi ​​tittar på interiör den Bentley Mulsanne, material har också förbättrats för att skapa en modern atmosfär: Hard, läder (finns i 24 olika färger), invändiga paneler, ... det brittiska företaget vill ha sin lyxigaste modell är nu mer modern och kan locka en yngre publik.

Bentley Mulsanne 2017

Höjdpunkten säkerligen fann inne i Bentley Mulsanne, men i teknisk avsnitt. I detta avseende den brittiska salong i tre versioner, får helt nytt multimediasystem, Finns i olika bil pekskärmar: Den viktigaste är 8 inches, medan de åkande i baksätet har tillgängliga ett par tabletter av 10,2-tums skärm mode 4G, WiFi och Bluetooth, och även kan dras ut ur bilen.

En 60 GB hårddiskkapacitet, full smartphone samband med bilen, satellit-TV och även med kraftfullare ljudutrustning marknaden såvitt avser produktionsbilar: Naim, med 20 högtalare och en förstärkare 2200 W. är några av de tekniska funktioner, utan att lägga till alla erbjuds i säkerhetssektionen, som ger Bentley Mulsanne i renoverade.

i mekaniska sektionen Inga nya produkter. Bentley Mulsanne och Mulsanne (25 cm längre) lång kamp fortfarande drivs av 6,7 atmosfärs V8 med 507 hk ström. I fallet med Bentley Mulsanne Speed, denna siffra stiger till 537 hk, medan vridmomentet är 112,2 mkg. Detta kommer gäller att accelerera från 0 till 100 km / t på 4,9 sekunder och uppnå 305 km / t. Luftfjädring, olika körlägen och högpresterande bromsar ger mervärde för Bentley Mulsanne, en lyxig, bekväm bil och samtidigt sportig.

Bentley Mulsanne 2017

Du kan också vara intresserad

En lyxig rida ombord på vår Bentley Mulsanne hastighet (video)

Första Test: 2016 Bentley Continental classic uppdateras