CX-5 2017 så europeisk utbud av denna SUV

Mazda har infört den europeiska utbud av nya Mazda CX-5 på bilsalongen i Genève 2017Mazda har infört den europeiska utbud av nya Mazda CX-5 på bilsalongen i Genève 2017Mazda har infört den europeiska utbud av nya Mazda CX-5 på bilsalongen i Genève 2017Mazda har infört den europeiska utbud av nya Mazda CX-5 på bilsalongen i Genève 2017

Det nya sortimentet av Mazda CX-5 och presenterades vid den sista Hall of Los Angeles, men med specifikationerna för den amerikanska marknaden. Nu, för att sammanfalla med Geneva Motor Show, har den japanska varumärket presenterade intervallet för denna SUV säljas i Europa under de kommande månaderna och han har en stor vikt i försäljningsvolymen i hela världen.

Mazda CX-5 2017 kosmetiska förändringar

Vi är inte inför en ny modell, utan snarare en större uppdatering Mazda CX-5 är fortfarande på återförsäljare. Den japanska tillverkaren betonar att arbetat för att påverka speciellt på styrkan i denna SUV, den mest uppskattade för sina köpare. Exteriör design har sökt mer dynamisk stil, ger en skarpare hans drag frontal, belyser det nya formatet både strålkastare som bakljusen, som ger det en mer modern och teknisk luft, tack vare genomförandet av LED-teknik från versioner av Access. Stötfångare och galler av Mazda CX-5 har också har retuscherats letar efter en mer slående bild.

CX-maj 2017Mazda CX-5 2017 tänker om livet ombord

Gripa en gång till den japanska terminologi, säger Mazda CX-maj 2017 range "har en mer utvecklad Jinba Ittai karaktär, i linje med filosofin centrerad på människan." Översatt till kastilianska skulle maximera hand om alla de detaljer som gör vardagen förare och passagerare. I denna mening är en interiör erbjuds med en trevligare presentation och används nya material med målet att främja komfort och en mer avancerad ergonomi.

I den centrala delen av instrumentbrädan i nya Mazda CX-5 höjdpunkter nya färgskärm, Nu är det inte så integrerad i konsolen, eftersom det har genomsökts mer flytande konstruktion, men med en liknande kontroll när menyer som ger tillgång till multimedia system, webbläsare eller andra fordonsparametrar funktionalitet. Förbättringarna nå även instrumentering, ratt, trimmas, vissa kontroller eller ens egen säten, omgjorda för att minska trötthet. I ny utrustning är specifika konditionering för baksätet, vilket också kan införliva termiska säten eller ankomsten av nya system för att köra hjälp med särskild hänvisning till Ny chef Up Display projicerar information direkt på vindrutan.

CX-5 inuti 2017Mazda CX-5 2017 G-Vektore Kontroll

En nivå av chassit, för att förbättra åkkomforten har ingenjörer optimerat varumärket isolering av passagerarutrymmet, fjädring och drivlina, belysa som teknisk nyhet G-Vectoring Control (GVC) som verkar på motorns vridmoment till förbättra vägledning noggrannhet och mjuk acceleration förändrar longitudinell och transversell accentueras genom att rita snäva hörn.

Där allt verkar förbli detsamma i mekanisk utbudet, som Mazda står fast SKYACTIV teknik i intervallet 2017 CX-5 ställas in runt den kända 2.2L turbodiesel, i deklinationer 150 och 175 hk, är såsom bensin alternativ 2,0 liter 165 hk -160 CV i AWD-versioner. möjligheten att räkna bibehålls med automatisk eller AWD i vissa versioner. Brand uppgifter tyder också att den nya Mazda CX-5 bör finnas på återförsäljare i början av sommaren.