Toyota C-HR, måste du veta den nya japanska SUV

Toyota C-HR, filtrerade bilder av den slutliga bilenToyota C-HR, filtrerade bilder av den slutliga bilenToyota C-HR, filtrerade bilder av den slutliga bilenToyota C-HR, filtrerade bilder av den slutliga bilen

Från Paris Motor Show 2014, har vi fått lära lite av små detaljer som skulle vara den nya SUV Toyota, ett steg som skulle vara under Toyota RAV4 i storlek (begreppet CH-R Han mätte 4,35 m). Den nya Toyota C-HR presenterades i prototypform vid den franska händelsen för två år sedan, och en mer avancerad version på Frankfurt Motor Show 2015. Nu, med utsikt över Geneva Motor Show 2016 slutliga modellen du är redo att presentera.

förklaring unik design av Toyota C-HR sammanfattas i en mening av chefer som vissa attribut till chefen för Toyota, Akio Toyoda: "Inga fler tråkiga Toyotas". Den nya Toyota, med dess koncept tnga och nya plattformar, Det har förändrat hela processen och är nu "kvalificerade personer" som du tror om processen.

Det vill säga, Toyota C-HR har personlighet. Toyota vet att risk, men bryr sig inte, som de gjorde vid tidpunkten med den första Toyota Rav4 och uppfann ett segment. De gjorde det med Toyota Prius och slet världen hybridbil. nu De vet att Toyota C-HR kanske inte tilltalar alla, men det har karaktär. Bättre Några sätt att visa utåt att tnga hela företaget har förändrats?

Toyota C-HR

Toyota C-HR: kompakta SUV attack

den samma längd av 4,35 meter före konceptet C-HR är längden som kommer Toyota C-HR produktion. Det är praktiskt taget storleken SUV som slungades kategori Nissan Qashqai. den beteckningen C-HR bibehålls, Coupé står för High-Rider (något liknande kompakt med föraren på toppen), med argumentet att de andra Toyota SUV, Toyota Rav4, var också en akronym. Tror inte, en av de marknadsförare som vi diskuterade det faktum att Toyota beteckningar kommer att förändras i andra "konventionella" modeller.

Föraren av Toyota C-HR sitter hög, men eftersom Toyota Prius som delar en plattform, mekaniska organ och tyngdpunkten De ligger mycket lågt. För mer Campero se rätt Toyota Rav4. Inte heller kommer att lanseras i det första allhjulsdrift version (med elektrisk bak, som i början år Lexus RX) eftersom marknaden är mestadels 4x2 SUV. Därför bortsett från design, tror att Kördynamik och förtjänster är de viktigaste attributen för Toyota C-HR, något som vi kunde redan se den nya Toyota Prius. För detta kommer Toyota C-HR också ha samma bakre dubbel länkarmsfjädring.

med dess fem platser, bakrutor bara spela utskrift optisk coupé, eftersom vi är säkra på att det inte blir någon känsla av klaustrofobi eller brist på utrymme. hans hjulbas, av 2,64 meter Det är något mindre än Prius och dess total höjd är 1,57 meter, för en bredd 1,79 meter.

Toyota C-HR

Toyota C-HR kommer inte att ha Diesel

Toyota C-HR vill vara, framför allt, hybrid. Börjar med 1,8 hybrid motor 122 hk den nya Prius, sådan. Det kommer också att erbjuda en bensinmotor 1,2 Turbo, liknande den som nyligen premiär Toyota Auris, 116 hästar. Det är inte tänkt atmosfärisk bensin version, med undantag för den ryska marknaden, i en mekanisk kombination som tar 1,8 automatiskt från Toyota Avensis. Växellådan av Toyota C-HR 1.2T kommer sex kugghjul eller automatisk CVT.

C-HR är den första bilen med det nya konceptet tnga monterad på en anläggning utanför Japan. Det kommer att produceras vid den turkiska fabriken Sakarya, medan motorenheterna förekommer i brittiska växt Wales.

Toyota C-HR

Du kan också vara intresserad

Toyota C-HR Concept, den lilla SUV saknas

Toyota Prius 2016: analysera den efter körning

Vi testade Toyota Mirai, bilen i framtiden är här