Tjänsteman: så är Honda Civic Type R 2017

Den nya Honda Civic Type R 2017 i bilderDen nya Honda Civic Type R 2017 i bilderDen nya Honda Civic Type R 2017 i bilderDen nya Honda Civic Type R 2017 i bilder

den Type R versionen av den nya Honda Civic är det officiellt, efter förekommer på Geneva Motor Show 2017. Inom fyra månader, och juli, når återförsäljare av varumärket.

Den här gången, och i motsats till vad som händer i tidigare generationer, den nya Honda Civic Type R 2017 finns nästan från start att marknadsföra den nya Civic.

den 2017 Honda Civic Type R Det finns en mycket spektakulär bild, ännu mer än tidigare modell och kanske nästan passera för en racerbil godkänt för väg rullande. Det har gjort ett mödosamt arbete i vindtunneln och har därmed med flera aerodynamiska anordningar. Det är inte en enkel "estetiska makeup" och varje element har en specifik funktion för utmärkt motståndskoefficienten och både en höglyftande vid hög hastighet.

den nya monocoque chassi den 2017 Honda Civic Type R erbjuder också många fördelar ur synvinkel dynamik, och beviset är att Det är en 52 procent styvare än tidigare, medan hjulbas Det låter mer komfort och förbättra sitt beteende, vad uppnås också tack vare den nya multilink suspension bakre ersätter det tidigare vridaxeln. Som i den föregående generationen modell, kuddar de är piloted, men i detta fall finns det tre driftlägen som kan väljas beroende på körprogrammet; därför också det varierar inställningen av adress, gasrespons och drift av drivhjälpmedel.

2017 Honda Civic Type RHonda Civic Type R 2017: motor

den motor den 2017 Honda Civic Type R förblir 2 liters turboladdad, men tack vare små förändringar i den elektroniska förvaltningen, De tjänar 10 hk mer kraft för att nå 320 totalt CV, medan paret maximala bibehålls i 40,78 mkg. Den behåller också sexväxlad manuell växellåda med mekanisk diffbroms, men det har förbättrat driften av väljaren; också har ett system som verkar som punkt-häl när reducerande och drivs antingen drivlägen valt.

Honda Civic Type R ovan också kraftfull utrustning lämningar Brembo bromsar, men i det här fallet har vi valt en annan och specialdäck Continental SportContact-ca 6, speciellt utvecklade för denna monterad modell- 20-tums hjul i stället för 19", och mätning av 245/30 R20.

Även om det finns fortfarande mycket mer officiella uppgifter finns redan spekulationer om att resultatet av den nya Honda Civic Type R är i stort sett densamma som den tidigare modellen: Det tar 5,7 sekunder från 0 till 100 km / t, och nådde en topphastighet av ca 270 km / t. Vad vi gör Det har förbättrats avsevärt de är de dynamiska kvaliteterna Tack vare ett chassi som erbjuder och lovar en mycket högre kurva beteende. Snart kommer vi att kontrollera.

Du kanske också är intresserad av:

Vi försökte den nya Honda Civic 5p 2017

Honda Civic Type R, Ford Focus RS och Seat Leon Cupra, vilket är snabbare?

CR-V och HR-V: Honda SUV det som intresserar dig mest?