De 10 mest tillförlitliga bilar av 2016, enligt Consumer Reports

De mest tillförlitliga bilar 2016De mest tillförlitliga bilar 2016De mest tillförlitliga bilar 2016De mest tillförlitliga bilar 2016

Den årliga undersökningen Consumer Reports återgår att visa oss vad mest tillförlitliga bilar av 2016. För att nå dessa slutsatser är tester görs för att modeller på marknaden och genomföra ett stort antal undersökningar användare av dessa bilar, med hänsyn till upp till 17 områden från vilka slutsatser kan dras om problemen eller inte kan ge en viss bil.

Vi presenterar en lista över de mest tillförlitliga bilar av 2016 i Nordamerika:

1. Toyota Prius

Den nya generationen av Toyota Prius har kommit med förbättringar i sin konsumtion hybrid drivlina, samt bygga en ny plattform, en längre kropp, bredare och lägre än tidigare och en tystare och trevlig körning. Allt detta har gjort den första på listan över mest pålitliga bilar 2016 är placerad.

2. Lexus CT 200h

Det är inte förvånande att Lexus CT 200h mellan limmas på Toyota Prius, eftersom båda har samma hybridteknik. Minns att Lexus är lyx varumärke som ägs av Toyota. En tröst under körning och ganska låga bullernivåer, är konsumtionen ganska innehåll och kvalitet finish som passar väntas inom segmentet tillsätts. Vi kan säga att är en nivå ovanför (som för finish och utrustning är berörda) med avseende på dess tvilling, den Toyota Auris Hybrid.

3. Infiniti Q70

den Infiniti Q70 Stampa i sitt segment tack vare enkel hantering, en mycket rätt riktning och god isolering av facket, som presenteras med en upplevd kvalitet och generöst utrymme. Mekaniska funktioner bland sina alternativ och V6 kraftfull V8-motorer.

4. Audi Q3

Audi Q3

Finns med fram- eller fyrhjulsdrift, har kunnat uppträda som en rival exempel på andra små SUV som BMW X1 och Mercedes-Benz GLA, även att noga röra kvalitet och beteendet hos sin äldre bror Audi Q5.

5. GX

Samma förälder som Toyota 4Runner, Det visar sig vara en av de få SUV Bevakning traditionella kärnan i detta segment. En kraftfull V8 bensinmotor och optimala egenskaper som dragfordon präglar den här bilen. Den har en tredje sätesrad att allt inte är bekväm i andra modeller, men kan fällas för att ha en större stam. Interiören har lyxiga finish och väl fungerade.

6. Lexus GS

Återigen Toyota lyxvarumärke återgår till listan med Lexus GS, en bil som konkurrerar effektivt mot andra tyska salonger och som har kraftfulla mekaniska varianter, med ett alternativ för bak eller allhjulsdrift och effekt upp den sportiga GS F version med åtta-cylindrig motor i 'V'.

7. Mercedes-Benz GLC

naturlig ersättare Mercedes-Benz GLK, fortfarande har en stuga med lyx finish och växer något utrymme för passagerare i den bakre raden. Mercedes-Benz GLC har flera valfria förarassistans enheter och säkerhet, samt en sport version som kallas GL43 AMG och extramaterial som kan förvandlas till en bil varje dag, i en sport och även en bil för att lämna asfalten i tid.

8. Chevrolet Cruze

Chevrolet Cruze

den Chevrolet Cruze 2016 Det är inte känt för att ha kraftfulla motorer, men med en mycket jämn beteende som bidrar till komforten under förflyttning. I den bakre det är ganska rymlig och infotainment system ansluter mobila enheter med OS Android eller äpple.

9. Audi Q7

Det lyxiga SUV stor är en av de mest populära i sitt segment. detta Audi Q7 Den har all den avancerade tekniken i Volkswagen Group både mekaniskt och ytbehandlingar och utrustning. Bekväm, kraftfull och i nivå med de bästa i sin klass fordon.

10. Toyota 4Runner

Något under hennes bror grupp Lexus GX, finner vi Toyota 4Runner, en hård fordon, SUV före och med viktiga funktioneroff-road'. Jag arbetade något mindre än Lexus-modellen, kommer 4Runner något abrupt i sitt beteende och har även en valfri tredje sätesraden, men att som Lexus, inte alltför bekväma.

* Källa: Consumer Reports