De mest tillförlitliga små bilar

Tillförlitlighet small 2014Tillförlitlighet small 2014Tillförlitlighet small 2014Tillförlitlighet small 2014

Volkswagen Up

VW Up!

17 på två

Med undantag mindre föreställningar på verkstaden, såsom omprogrammering airbag, maj 2013, Volkswagen Up tekniker och deras 'bröder' mixtrande, Seat och Skoda Citigo Mii är enastående. Jämfört med den robusta 1,0 bensin har upptäckts förrän april 2013 i vissa enheter, varningslampa Kylvätska, och motorfel till september. Den balsam Kompressorn kan vara bullrig.

4 av 5 stjärnor

Trogen rykte VW, det visar en byggkvalitet material som gör en referens. En anteckning, vatten läcker på marknivå åtgärdas i verkstaden.

vår åsikt

De få problem i race två åren visar att denna lilla har väl tänkt från födseln. Dess utformning är enkel, inte konstigt.

Reanult Twingo

Renault Twingo

16 av 20

Fortsätter att ge exceptionell tillförlitlighet. Ändå har det visat vissa brister under sju år. Det sistnämnda är fortfarande viktigt bristande överensstämmelse hos ventilknasterna som skulle kunna resultera i ett motorbortfall i 1,2 16V, påverkar 2.000 enheter, justerat på en officiell samtal. Andra fel korrigeras röret turbotrycket och insprutningspumpen sensor och vattenpumpen vid 1,5 dCi. Dessutom, enligt en April 2013, i kamremmen Diesel har risken för nötning. Bensin var tändspolar ersättas 1.2TCe.

3 av 5 stjärnor

Ungdom mot sin nya rival, och på väg att förnyas, TWINGO erbjudanden ser något gammalt, speciellt nivå och ljudisolerande material synliga kvalitet. I årsmodell 2008-2009, systemet låsning av framsätena Han var tvungen att rätta till.

vår åsikt

Tack vare sin tekniska kunskap som erhållits från Clio II, Twingo fortfarande förvånar galleriet av homogenitet dess fördelar. I nästan sju år av marknadsföring, är Renault fortfarande bäst i fråga om tillförlitlighet

Fiat Panda

Fiat Panda

16 av 20

Efter två år av karriären, visar en Panda utmärkt nivå av tillförlitlighet. Men ledde Fiat, år 2012, två åtgärder som krävs passerar genom verkstaden. -I juni förra året 2013- är att programmera olika elektroniska system ombord enheter som produceras i 4377 fram till mars. I mekaniska termer läckande diesel injektorer 1,3 JTD, de är under bevakning.

3 av 5 stjärnor

den tredje generationen gör oss att glömma den tidigare där materialen var av en medioker faktura. Dessutom är dess presentation, ljus, Panda i linje med sin lillebror, 500.

vår åsikt

Något dyrare än sin föregångare utgör en tillverkning kvalitetsklass. Goda nyheter, teknisk bas tagit 500 är nu mogna.

Ford Ka

Ford Ka

15 till 20

Sammantaget Ford är inte utsatt för allvarliga haverier. Bensinmotorer och diesel kan förlora effekt (hastighetssensor), medan ägarna klagar över en lukt i passagerarutrymmet i bensin 1,2. den elfönsterhissar kan kräva ersättning kommando. Bevittna servostyrningen har en dålig vana av belysning.

3 av 5 stjärnor

Med modern presentation, Ka gör inte anspråk på elegansen i hans kusin, Fiat 500. Instrumentbrädan är prydd med inte mer rätt material, ser bestraffas ljudisolering.

vår åsikt

Fiat utvecklats gemensamt med och tillverkas i den polska fabriken i 500, Ka Han flydde till problemen med ungdomar i denna. Därför har hans karriär varit mest tillfredsställande ögonblick.

peugeot 107

peugeot 107

14,5 på 20

i 1,0 bensinversioner, belyser förtida kopplingsslitage modeller tillverkade fram till oktober 2008 och dränerings vattenpump, till april 2009. växellådsstyrningen har svårlösta problem. I januari 2013 1,4 HDi dieselversioner (maj-oktober 2010) behövs en uppdatering av vevstakslager.

1 av 5 stjärnor

den presentation är förrådd av spröda material (plast, mattor) och basiska sammansättningar (synliga skruvar ...). Fram till slutet av 2009, är kvaliteten på lederna orsaken till vattenläckage.

vår åsikt

Snart ersatt andra kvartalet 2014, 107 knappt dolde hans ålder. Även när det gäller tillförlitlighet, fyll ditt liv med ära, ska 2009 följas.

fiat 500

fiat 500

Fast ofta han har haft en bra position i tillförlitlighet, flera åtgärder i verkstaden har muddied klassificering Fiat 500. Bästa 1,2 och 1,4 bensin än diesel, 1,3 JTD. Nedsmutsning av partikelfiltret FAP motor acelereración ... de har också dykt upp elektriska problem med bakluckan och styr varningslampa och slitage främre stötdämpare.

3 av 5

Väl monterad, Fiat 500 förför med sin eleganta presentation och god styck. För att förbättra, en målning och en något ömtåliga organ under chassit som ibland kan oxideras

vår åsikt

Medan de flesta problem har uppstått i enheter utrustade med dieselmotor, bensin är de huvudsakliga mottagarna av tid, särskilt i stadskörning.

Du kan också vara intresserad

- Varumärken mest tillförlitliga bilar i Europa, enligt OCU