Vilka är de mest tillförlitliga bilar i Europa?

De mest tillförlitliga bilar i Europa med 2016, enligt JD PowerDe mest tillförlitliga bilar i Europa med 2016, enligt JD PowerDe mest tillförlitliga bilar i Europa med 2016, enligt JD PowerDe mest tillförlitliga bilar i Europa med 2016, enligt JD Power

Först var det dags för USA och Tyskland nu utvidgas till Europa, eftersom; konsult J. D. Effekt Han har presenterat sin ranking tillförlitligheten märken och modeller. Resultat för optimism sedan bekräftade en viss förbättring av tillförlitligheten och sanningen är att Mitsubishi bäst noterat har registrerat 77 problem per 100 bilar.

Målet är klart: att uppnå den lägsta poäng med tanke på att ju lägre kommer högre kvalitet reflektera. Med denna premiss, rapporten mäts de rapporterade problemen per hundra fordon (Pp100). Hur? J. D. Power har beaktat de incidenter som förare med en bil som köpts under de senaste 12-36 månaderna har lidit under det senaste året. det är 177 problem delas in i åtta kategorier: körupplevelsen, motor- och transmissions, reglage och knappar, säten, yttre, infotainment system, luftkonditionering och inredning.

Den genomsnittliga registreras av industrin i 2016 har varit PP100 127; två punkter under 2015: Pp100 129. Den totala förbättringen, till stor del på grund av de framsteg upplevt både motor och transmission och interiörer. Ja, fyra av sex vanligaste rapporter är relaterade till Bluetooth och radio; aspekter worsened 0,5 pp100. "Raising dessa frågor har två källor: användbarhetsproblem och marknadspenetration och användningsmängder av dessa funktioner ökar. Vi hoppas att tekniken fortsätter att expandera vilket gör detta ett nyckelområde för biltillverkare "har förklarat från J. D. Ström.

Tillförlitligheten av bilarna står på spel

När kunderna tvingas att ta itu med problemen med din bil, Det finns skillnader i förmågan hos återförsäljare att hitta en lösning. Med tanke på att rapporten mäter eventuella incidenter, om de saker som bryter eller inte fungerar som förväntat kan lösas på generalagenten. Spänningen tätnar när problem är design: rätt är komplicerat och i många fall upprätthålls under hela fordonet.

J. D. Ström betonar vikten av tillförlitlighet för att hjälpa tillverkare hantera garantikostnader och för att uppmuntra kundlojalitet och marknadsföring: "Den har en direkt inverkan på köpbeslut. Kunderna förväntar sig bilen inte ger problem eller i de första 90 dagarna eller under de första tre åren. När husägare drabbas av incidenter kan vara början på förlusten av förtroende i fordonet och på märket. Tillverkarna fokusera på kvaliteten på sina fordon så att det är uppmuntrande att se en blygsam förbättring i tillförlitlighet. "

JD Power 2016 mest tillförlitliga bilarAnsiktet och kors bilmärken

Känd metod, resultaten hogging hela intresse är de som gäller tillförlitligheten utvärderas det baserat på markeringarna. Det bästa resultatet är för Mitsubishi 77 problem per 100 bilar, följt av Peugeot med en poäng av 92 pp100, Skoda (95), Volvo (96) och sätet (99). Vidare, utskjuter skoda med Fabia och superb som mer tillförlitliga modeller i sina kategorier (segment B och salonger) Ahead Clio och i20 och Mercedes C-klass och Mondeo respektive.

bakom uppstår Opel och Adam i kategorin urban stryk Hyundai i10 och Up! Volkswagen, Kia Sportage i den kompakta SUV (följt av Tiguan och Mokka) och Toyota Auris kompakt ledande före i30 och Leon. Cross valuta representerar BMW eftersom det har de sämsta resultaten med 178 problem per 100 bilar. Följer noga Fiat (170), Citroen (166), Mini och ljud (150 vardera).

Du kan också vara intresserad

- Vill du ha en ny bil? Innan uppskattar din bil gratis

- Tillförlitligheten av de 10 bästa säljarna

- studier Tillförlitlighet: de är trovärdiga?