Tillförlitlighet: mindre kompakt paus

Det säkraste kompaktDet säkraste kompaktDet säkraste kompaktDet säkraste kompakt

Hyundai i30

Tillförlitlighet: 17,5 av 20

Byggd på samma plattform som Kia Ceed först i topp 100 2011- tillförlitlighet, Hyundai i30 säljs tills 2012, har vissa delar som inte från samma monteringslinje som men den visar en identisk nivå av kvalitet. Naturligtvis ett antal fall av förtida batteriurladdning och även vissa svårigheter stopp / start-system som har krävt ingripande av sin elektronisk dator hittas. Diesel tenderar att täppa förtid och EGR-ventilen utsätts för bräcklighet dieselfiltret. Flera fall av energiförlust beror på förskjutning av insugningsröret luften i turbo. En liten mängd buggar fast försäljning snabbt och inte hindrar i30 tronar som den mest tillförlitliga bil kategori.

Kvalitet: 4 stjärnor

Hyundai bryr intern presentation av i30. Kombiinstrumentet visar en hög nivå, med riklig mjuka material och slutar mycket exakt. Presentationen är givande. Medan vi beklagar förekomsten av grundmaterial i de nedre delarna. Deformationer bakgrunds trunk på rasten har bytts ut.

highway Kommentar

Så balanserad som Kia, som den delar den första positionen av kompakta, har i30 upphört att säljas under 2012 har inte haft samma framgång som sin nästan-bror och har ersatts av en betydligt mer estetisk modell.

Kia Cee'd

Tillförlitlighet: 17,5 av 20

Kia Cee'd mekanik har sålts fram till 2012 har inte gjort stora misstag. Vissa 1,6 Dieselmotorer kan drabbas av en felfunktion hos återvinningsgasen ventilen (EGR) som skall ersättas eller omprogrammeras. I 2,0 bensin farthållare kan drabbas sporadiska misslyckanden. De har också upptäckts några fall av urladdade batterier.

Kvalitet: 4 stjärnor

Inne i Kia Cee'd det överraskad av deras nivå av upplevd kvalitet: instrumentbrädan visar kvalitet material och förmåner från Precise församlingar. Ja, har vissa autoradios måste omprogrammeras

tror highway

Med sin halvbror, Hyundai i30, den Cee'd dominerar den kompakta kategori. Kia har inte tagit en stor risk för att förse den med en garanti för 7 år, eftersom deras tillförlitlighet är återigen enastående.

Honda Civic

Tillförlitlighet: 17 på 20

Civic har lämnat oss under 2012 gnuggar några fel, men i vissa Diesel fall av förtida slitage tvåmassesvänghjul motor upptäcks. Bensin modeller har ibland problem med att starta och värms på grund av strömavbrott i bränslepumpen. Å andra sidan, betona utseendet av eventuella hårda punkter i riktning beroende på en oregelbunden spänning i styrservosystemet.

Kvalitet: 3 stjärnor

Förarsätet av Honda Civic nytta av god tillverkningssed kvalitet. Men materialet är grundläggande och bestämmelser kan vara mer exakt. Vissa modeller har fel broms.

tror highway

nyligen ersatt är Honda Civic ett säkert kort. Det är väl uppbyggd, dess tillförlitlighet nu visas ovanför. Och dess utformning förblir oefterhärmlig.

Mazda 3

Tillförlitlighet: 17 på 20

Mazda 3 är den enda, tillsammans med Civic, kan du prata en på en till koreanerna. Den visar en exemplifierande tillförlitlighet. Ett ingripande är dock nödvändig för att eliminera vit rök från avgaserna. Dessutom hade den enhet som ska läggas om. Några Mazda 3 kallades för granskning av ett elektriskt fel på främre torkare.

Kvalitet: 3 stjärnor

En sport beslut presentation med tjocka beläggningar särskilt mjuka ovanpå instrumentbrädan. De enrases vårdas och ljudisolering.

tror highway

Honda och Toyota, Mazda avslutar trio av de mest pålitliga japanska märken. Liksom dem, välbyggd och estetiskt tilltalande. Ett varumärke som vinner att bli känd.

Renault Megane

tillförlitlighet: 16,5-20

En bild av de senaste produkterna från Renault, erbjuder den nya Mégane en god nivå av tillförlitlighet. Men för några månader sedan var de tvungna att kallas att granska 40.000 modeller för problem management hjälp. I vissa Diesel 1,5 dCi 105 hk ingripande i bränslereturröret som skall ersättas för att eliminera stötar motorn har det krävs. Vidare måste vissa serier av Mégane passera genom verkstaden, för varje trådkablage effektstartmotorn och generatorn, som kan försämras på grund av friktion i styrlänkaget förändring, andra skridsko bromspedalen måste bytas ut. Slutligen viss dCi 130 som produceras i den andra halvan av 2008 var nödvändigt att omprogrammera insprutningsdatorn att optimera driften av ventil EGR gas recirculation.

Kvalitet: 3 stjärnor

Liksom Laguna, den nya Mégane utstrålar allvar, soliditet och nykterhet nästan perfekt ergonomi. Inuti målet visade mycket försiktiga och påminner om en Golf, men allt är inte perfekt. Instrumentbrädan i två-klangfärger och är dekorerad med en mjuk beläggning, med hög likformighet och exakta enrases.

tror highway

Mégane är en av de goda affärssegment: det är förförisk, är väl klar och njuta exemplarisk tillförlitlighet. Den har en bra efter kostnader service och underhåll är mycket konkurrenskraftiga.

Toyota Prius

Tillförlitlighet: 16,5-20

Även om han alltid har haft hög tillförlitlighet, har den första hybridmarknaden behövde korrigerande åtgärder. Å ena sidan, för att minska svarstiden och känsligheten hos bromsen, har det varit nödvändigt att ladda ny programvara på systemhanteringsenheten ABS. I mitten av 2011 har flera hundra enheter gynnats av att uppdatera systemnivå management.

Kvalitet: 3 stjärnor

verkliga ansträngningar uppskattas presentation, instrumentbrädan antar en modern design. En mjuk tops, är materialen korrekt justerade. Hur som helst vi noterat en brist på ljudisolering.

highway Kommentar

Inget ont som inte bra, har Toyota kris slutet av 2009 gjort sina insatser i fråga om tillförlitlighet. Prius har tillåtit honom att dra nytta inom hybridteknik.

Dacia Logan

Tillförlitlighet: 16 på 20

I Logan det inte har detekterats i något återkommande fel hittills för nu. Vi noterar dock några ingrepp i styrhytten på lådan eller nivån på servopumpen. I vissa bensininsprutningspumpar och sensorer defekt vevaxel har bytts ut. Bortsett från elektroniken är Logan inte är utrustade med ett multiplex-system och därmed undvika många problem.

Kvalitet: 2 stjärnor

Instrumentbrädan, grundläggande utan mjuka material, moduleras i ett enda block, vilket eliminerar maskinfötter, döljande skruvarna och säkerställa ett bra utseende.

highway Kommentar

Säljs i huvudsak bekant kropp är Logan mycket pålitlig. Ursprungligen utformad för tillväxtländerna levererar vad det lovar på marknaderna i Västeuropa, ja, glöm presentationen.

Toyota Auris

Tillförlitlighet: 16 på 20

Bortsett från några sporadiska elektroniska fel, Prius sålde den stannar under 2013 har visat några återkommande mekaniska problem. Bensinmotorer inte mycket att tala om, men dieselmotorer är de som fokuserar mer uppmärksamhet. Partikelfilter och EGR-ventiler är orsaken till driftstörningar. Vakuumpumpen och turbo, är ansvariga för den kroniska användningen av olja i vissa motorer D-4D.

Kvalitet: 2 stjärnor

2010 estetiska handen var bra. Finishen har förbättrats, men det är inte ett universalmedel. För om verkligen presentationen är förförisk, fann vi många hårda material.

tror highway

En allvarlig presentation, grundläggande tillverkningskvalitet och en utmärkt nivå av tillförlitlighet. Auris fortsätter med en diskret karriär vakna upp med ankomsten av hybridversionen.

Citroën C4

Tillförlitlighet: 15,5 av 20

C4 har god tillförlitlighet. I 2,0 HDi 163 har detekterats emellertid bränsleläckage på grund av friktionen hos oljereturröret på bränslefilterbäraren. Parkeringsbromsar måste omprogrammeras så att dess automatisk anslutning när motorn är avstängd. Startups har också bytts ut i 2.0 HDi.

Kvalitet: 4 stjärnor

Anpassningar och enrases av kroppselement Citroen C4 är korrekta. Sätes tyger och mattor är givande, men olika församlingar delar inne förtjänar lite mer vård.

vår åsikt

Den nya C4 är ännu närmare till den första kategorin. Tillverkningskvalitet har ingen förebråelse. Och tillförlitlighet har gjort betydande framsteg när det gäller sin föregångare

Volkswagen Golf

Tillförlitlighet: 15,5 av 20

Efter en debut som utsatta av några defekter i ungdomen, VW Golf VI, som har slutat sälja under 2012, fortsatte sin karriär utan större problem. Men några lådor DSG 6 och 7 växlar beroende på version, har lidit fel behöver en enkel programvara ingripande i dess ledning. Å andra sidan, den tidiga belysning ett vittne motor diagnostiska behov omprogrammering av insprutningsdatorn. Dessutom bör obrukbara fönster bytas eftermarknad. I TDI oljekylare Läckande bör lika ersättas; radiator läcka på nivån för återvinningsgaser detekterades också. Slutligen löser felen av fordonsbaserade funktionerna är också anordnade med elektronisk Reconfiguration.

Kvalitet: 4 stjärnor

Även om det har alltid varit en del av grädden kategorin detta sjätte generationen Golf var en förbättring jämfört med sina föregångare. Överflöd av mjuka material, spola exakt och ergonomisk design, är graden av upplevd kvalitet verkligen enastående. Endast en anmärkningsvärd fel i vissa 1,4 donet ligger i nivå med instrumentbrädan måste fastställas eftersom du kan ta bort.

vår åsikt

Efter smärre justeringar vid tidpunkten för debut, visar Volkswagen Golf VI en god nivå av tillförlitlighet. Finishen är mycket försiktiga och kompenserar något tråkigt presentation.

Ford Focus

Tillförlitlighet: 15 av 20

Den nuvarande Focus drabbades vissa brister för ungdomar. Några hundra bensinmodeller har varit tvungna att övervinna problem med bränslepumpen. Detta fel har lösts genom en dator set-point. Vissa individer lider svårt att start på grund av för tidig urladdning av batteriet.

Kvalitet: 3 stjärnor

Exteriör ytfinish är bland de bästa i kategorin. Något som kompenserar för små konstruktionsfel i bilen. Inställningar mjuka material förtjänar mer försiktig.

tror highway

Den nuvarande Ford Focus har tagit ett stort steg framåt: kvalitet finish är värd högre kategorier och dess tillförlitlighet är mycket bättre än sin föregångare.

Opel Astra

Tillförlitlighet: 15 av 20

Pålitlig, Astra Diesel finns ingenting att säga, medan den begåvade bensindistributionskedjan kommentera som kräver inget underhåll. Motorns styrmoduler fan har modifierats i verkstaden samt viss batteriluckan. Nyligen vissa exemplar har genomgått en omprogrammering funktion antipinching frontglas.

Kvalitet: 3 stjärnor

Inne i mjuka material är knappa Astra. Den övre delen av instrumentpanelen är behaglig att ta men tuff. Vissa mekanismer sänkning av platserna måste kontrolleras.

vår åsikt

Är mer pålitlig än tidigare i Opel Astra sätter definitivt takten i kvalitet efterbehandling. En hel del Insignia bild som bygger på estetik.

Alfa Giulietta

Tillförlitlighet: 14,5 av 20

Korrekt, men Alfa bara ringa vissa Giulietta granskning av bristande efterlevnad av upphängnings bärarmar bytas ut. 1,4 MultiAir kan vara ett offer för vibration vid starten. Fall av förlust av motoreffekt 170 hk löses genom omprogrammering av motorräknare. Liksom i MiTo är FAP hindras i förtid.

Kvalitet: 3 stjärnor

mjuka material beläggningar som efterliknar kol eller aluminium, estetisk vård ... Om aggregat är korrekta sammanställning av material olika konsistens ger en något motsägelsefullt intryck.

tror highway

Giulietta visar en kapacitet på obestridlig charm och god tillförlitlighet. Även denna kompakta är bäst byggt varumärket, lämnar tillverkningskvaliteten lite att önska.

Seat Leon

Tillförlitlighet: 14,5 av 20

Bildas av organbank VW Group, är mekaniska och elektroniska komponenter Lion längre säljs i 2012 kända för sin tillförlitlighet. TDI inte lider fler störningar kopplade till sin elektroniska hantering. I slutet av 2009 modeller med DSG var tvungen att gå till butiken för att dra nytta av en optimering av prestanda.

Kvalitet: 3 stjärnor

The Lion antar för sin instrumentpanel trycksaker elegant. Vissa församlingar verkar solid men inte förhindra uppkomsten av gnissel och knarrar.

highway Kommentar

The Lion har stringens av design och tillverkning är gemensamma för alla produkter av Volkswagen-gruppen. Tillförlitlighet är tillfredsställande men kvaliteten är något avtagande.

Audi A3

Tillförlitlighet: 14 20

A3 har aldrig varit ofelbar. Calculator programvara Tiptronic box har omprogrammeras i eftermarknadsmodeller. Vissa 2,0 TDI kan vara offer för vätskeförluster kylmediet av en förlust av tätnings återvinning radiator gas. Fall av oavsiktlig belysning motor vittne avlägsnas genom programuppdatering motorräknare.

Kvalitet: 4 stjärnor

Tillverka en yttre och en inre atmosfär med alla kvalitetsattribut. Instrumentpanelen ser cut block. Nu är hela presenterar bakgrundsljud.

tror highway

Den byggkvalitet är en självklarhet. Tillförlitligheten är inte utan kritik. Misslyckanden har fläckat hans namn, men saker har arbetat med.

peugeot 308

Tillförlitlighet: 14 20

En svans av de bästa, är dess tillförlitlighet korrekt men har utfört flera samtal att granska. Ett relaterat elfönsterhissar, motorbyte är nödvändigt, andra med ett fel i motor programvara för att justera elmanövrerade stolar. Ett litet antal kolumner av avvikande adress ändrades garantin. I vissa modeller BSI enheten -Den centralenhet multiplexado- systemet har behövt omprogrammeras. Å andra sidan, kallade han PSA revision 308 tillverkades mellan mars och april 2009 att gå vidare med byte av bromspump. mindre problem, igensättning av partikelfiltret och misslyckanden med EGR-ventilen.

Kvalitet: 4 stjärnor

elegant presentation och upplevd kvalitet med fina material kan ses i Peugeot 308. Kvaliteten på finish har förbättrats avsevärt jämfört med 307 även om vi hittat närvaron av känsliga för repor och obelagda hårda plastskruvar. I vissa modeller, mycket få har vi stött på problem med panoramatak.

tror highway

Den nuvarande kompakta Peugeot kan tacka förfining och korrigeras fel av mekaniska och elektroniska komponenter som ärvts från 307. Peugeot kompakta utseende med värdighet trots vissa osäkerheter.

Volvo C30

Tillförlitlighet: 13,5-20

Bundna av kulturen på öppenhet, det finns flera samtal för att granska det svenska märket hålls varje år. Det finns fall av oljeläckage i det hydrauliska styrsystemet. Vissa felaktiga huvudbromscylindrar har ersatts eftermarknaden. På senare tid har kylsystemet påverkats av kortslutning.

Kvalitet: 4 stjärnor

Utmärkt kvalitet exteriör finish på C30, men ibland för sprickor. Inuti materialen är av god faktura och rigorösa församlingar. En pasta av shifters ibland rubbas.

tror highway

Spelar kort förförelse och förmåner från stringens av det svenska märket. Perfekt för dem som vill fly den tyska varumärken. I hämnd, är tillförlitligheten lite sämre.