Muligens 10 tregere bilene i verden

tregere bilertregere bilertregere bilertregere biler

I denne listen ønsket vi å sette biler som sikkert, er tregere verden. Det skjer vanligvis at slike biler hører til segmentet av urban eller er kommersielle kjøretøyer med lav forskyvning og mekanisk kraft, og i hvilken en høy vekt (særlig med hensyn til handelen) har en tendens til å straffe nok.

Kia Picanto

Kia Picanto er en av vognene som beveger seg bort fra den langsomheten av andre utvalgte, selv om det ikke er helt fast, fordi den akselererer fra 0 til 100 km / t i 14.6 sekunder og ikke overstiger 158 km / t toppfart. I 2015 kom den siste oppdateringen.

Fiat Qubo

Nylig presenterte med et nytt bilde, er en annen bil som sniker seg inn blant de tregeste på markedet med en toppfart på 155 km / t og akselerasjon fra 0 til 100 km / t på Fiat Qubo 14.7 sekunder, noe raskere enn 2009 modell.

Peugeot Expert Tepee

Peugeot Expert Tepee

Denne bilen kan ha en kommersiell bruk eller kan melde deg til å romme opp til ni personer inne. Akselerasjon fra 0 til 100 km / t dette kjøretøyet nærmer seg 20 sekunder (19.7 sekunder spesielt), mens ved full fart er på samme nivå som den Fiat Qubo.

Hindustan Ambassador

Denne lille bilen av indisk opprinnelse har kommet til å ha bruk som taxi i noen regioner av landet. Vet sin maksimale hastighet, men akselerere fra 0 til 100 km / t, tar Hindustan Ambassador ikke mindre enn 28 sekunder.

Crosley Hot Shot (1950)

Denne klassiske to-seters bil med karosseri 'roadster'Knapt på opptil 120 km / t og akselerasjon fra 0 til 100 km / t finner sted i underkant 29 sekunder. Å gå rolig, er Crosley Hot Shot ikke dårlig.

Tata Nano

En annen liten bil som er født i India og at dens mekaniske varianter forbrenning tar nesten 30 sekunder å akselerere fra 0 til 100 km / t. Mye mer smidig er Tata Nano elektrisk versjon EV, å redusere denne tid til 10 sekunder. Selvfølgelig, når ingen av 120 km / t selv eksternt.

Renault Twizy

Renault Twizy

I sin mest kraftige (17 hk), når denne opprinnelige elektriske fremdrifts kjøretøy maksimalt 85 km / t. Takket være sin status elektriske Renault Twizy akselerasjon fra stillestående er ganske rask i løpet av de første sekundene, men det er heller begrenset av sin makt.

Sports Berkeley (1958)

En annen klassisk bil cabriolet kroppen, svært lik Crosley Hot Shot nevnte men enda tregere, hvis mulig. For å nå 80 km / t tar 30 sekunder, hvis vi starter fra stillestående. Den maksimale hastigheten nås ved Berkeley Sports er en annen historie, fordi nålen på kilometertelleren ikke engang nå 100 km / t.

Aixam Coupe

Denne lille bilen kan kjøres med moped lisens fordi den bruker en propell på 0,4 liter og 5,4 hk. Ja, glem 0-100 km / t. Hvis noe, kommer du til 65 km / t De annonsert som maksimal hastighet. Som de sier, vil det være med Aixam Coupe 'Downhill uten bremser'.

Peel P50

den tregere bilen i verden, Foruten å være den letteste og minste av alle eller minst en av dem. Y er merket på skalaen 59 kg belastning og ikke overgå 61 km / t. Den veier så lite at du kan selv parkere den og lever det ut av parkeringsplassen som om det var en trailer.

Du kan også være interessert

De raskeste bilene akselererer fra 0 til 100 km / t

10 raske biler med justerte forbruk

Den beste elektriske biler, undersøkelse