Citroen DS5, den mest tillförlitliga medelstora sedan

Citroen DS5, den mest tillförlitliga medelstora sedan

Citroën DS 5

17,5 på 20

Milda inledande misslyckanden var snabbt rättas DSS Citroën i aggregatet. Den viktigaste frågan för vittne på Kontrollpanelen panelen~~POS=HEADCOMP. Diesels är primärt ansvariga, fram till mars 2013 för 2,0 HDi och i september förra året, 1,6 HDi. påpekar också felfunktion av partikelfiltret (FAP) i 2,0 Diesel, tills sista november. den ljud från de rullande tågen de uppstår från koppar stötdämpare fram och bak spindlar, fram till juni 2012, medan necesitron vibrationer bakom ersättning av trianglar, fram till december 2012. Kommentar, anekdotiskt, backkameran fram till november 2012 och vända radar fram till februari 2013.

kvalitet

4 av 5 stjärnor

Med undantag för några detaljer, det DS5 antar den maximala poängen. Inuti har Citroen släppte checkhäfte. Och den upplevda kvaliteten intygar. Kritik består i assemblage, generera buller i kupén, något som rörelsen av suspensionen hjälper inte någonting.

vår åsikt

Gynnats av förbättringar gjorda tekniker vid bas 3008, den D55 Den har en mycket bra track record, trots vissa inledande problem snabbt utrotas i modellerna 2011 och 2012. De framsteg också påverka kvaliteten på finish.