Mitsubishi 2016: bilar anländer

Mitsubishi: bilar anländer 2016Mitsubishi: bilar anländer 2016Mitsubishi: bilar anländer 2016Mitsubishi: bilar anländer 2016

Mitsubishi Outlander. Oktober 2015.

Mitsubishi Outlander

Mitsubishi Outlander debuterar i höst A större restyling Det påverkar i stort sett alla avsnitt. med en mer aggressiv utformning, 4,69 meter och förmåga att upp till 7 platser, lovar mer än 30 förbättringar som syftar främst för att förbättra dess ljud och aerodynamik. en styvare chassi, och fjädring och styrning återkalibreras, bidra till att stärka deras dynamik. Finns med framhjulsdrift eller, i Spanien kommer att behålla sin Dieselström DI-D 220 150 hk... även om USA har även bensinmotorer.

Mitsubishi Outlander PHEV. November 2015.

Mitsubishi Outlander PHEV

Strax efter den når marknaden version 220 DI-D Det kommer att vända sig till Mitsubishi Outlander PHEV variant 2: a generationen första plug-in hybrid SUV marknaden. Med samma estetiska och ram uppdateringar Det ändrar inte dess komplexa framdrivningssystem (Bestående av en bensinmotor och elmotorn 120 CV 82), även om introducerar förbättringar som minskar inre friktion att minska utsläppen homologe CO2 44-42 g / km.

Mitsubishi Montero Sport. Januari 2016.

Mitsubishi Montero Sport

Baserat på plattform för den nya L200, och premiär många designfunktioner i Outlander kommer Mitsubishi Montero Sport förnyas i början av nästa år för att ge mycket mer modernt sortiment. debuterar nya multimedia och anslutningssystem, en förbättrad miljö och nya turbodiesel 2,4-D MIVEC 154 och 181 hk, som lovar att vara 17 procent effektivare. Det är planerad marknadsföring i över 90 länder, fastän bekräftat om det kommer i Europa ... och i så fall om det kommer senare.

Mitsubishi Space Star. Februari 2016.

Den lilla japanska medborgare, endast 3,70 meter, förnyas 2016. Med 5 dörrar och 5 platser, ny Mitsubishi Space Star kommer att erbjuda en mer modern design och bättre utrustning. Lite är känt om vad deras mekaniker är: idag marknadsförs med två bensinmotorer 70 och 80 hk, markera sin komfort och det låga priset.

Mitsubishi ASX. Oktober 2016.

Mitsubishi ASX

Höjdpunkten i den japanska och år 2016 kommer utan tvekan att lansera 2: a generationen Mitsubishi ASX. Den första uppnådde inte den förväntade framgången och den här gången de mest ambitiösa planer japanska tillverkaren passera genom den, vilket motsvarar en strategisk marknadssegment idag. men Det börjar med traditionella diesel- och bensinmotorer, företagskällor och filtrera den 2017 kan frisätta en plug-in-hybrid-variant framhjulsdrift, drivet av de goda resultat som detta framdrivningssystem sker i sin äldre bror Mitsubishi Outlander.