Nya Audi A9, A7 stora 2016

Nya Audi A9, A7 stora 2016

stor tekniskt referenssystem Audi under de kommande åren kommer att vara ny generation Q7. Detta lyxiga SUV kommer att vara den stora rullande laboratorium där undertecknandet av de fyra ringarna visar sin fulla potential när det gäller säkerhet och Körning assistenter. den nya A8 kommer att ärva nästan alla dessa system, som en annan överraskande och stora innovationer Audi: den opublicerad A9.

Var fel som trodde nya A8 Det skulle vara det högsta uttrycket för en saloon enligt lyx Audi. Tja, med ny A9 och enligt den information som har motorvägen, Ingolstadt företaget inte bara vill erbjuda en exklusiv produkt, men också med många sport färgämnen.

Enligt illustrationen som medföljer den här artikeln framsida ny A9 anta Nya enda bildruta grill, en strålkastare ljusteknik LED Matrix och en siluett med många färger coupé vars bakre område påminner oss om den nuvarande A7 Sportback. Kan vi därför överväga A9 framtid A7 så stor? På grund till viss del, ja.

Om den nya generationen A8 Det kommer att bli en stor satsning för aluminium både chassi som inomhus och karosseri, A9 också använder sig av detta material, men som i andra modeller som har förberett Audi andra blandningar används komponenter lika Mycket stark och lätt.

När det gäller motorer och plattformar, Audi och Volkswagen Group MQB modulära plattform utnyttjas för tvärställda motorer under de kommande åren, som det minst kända MLB för längsgående motorer. I denna senaste plattform anger både framtiden Q7 som nya A8 och A9.