Nya Renault Mégane IV slutet av 2015

Nya Renault Mégane IV slutet av 2015

Den experimentella bil Eolab och en del av tekniska lösningar som hade premiär Laguna, men utvecklats och förbättrats (den fyrhjulsstyrning 4Control, till exempel) kommer att ligga till grund för den ny generation Renault Megane, vars start marknadsföring bör inte sträcka sig längre än änden 2015, enligt den information som finns tillgänglig till motorväg.

Strukturellt, den Renault Mégane IV utgångspunkten är den modulplattform CMF (Common Module Familj) -Och redan användning-delas med Nissan. När det gäller design, kommer vi att föra nya Mégane kommer att blanda på utsidan silhuetten robusthet mer trogen, för ett fordon av 4,30 m i längd och med en större bredd jämfört med de nuvarande linjer och en något lägre höjd.

I den mekaniska kapitel, Mégane kommer att fortsätta att erbjuda den senaste 'Downsizing' i vilken Renault fungerar, inklusive bensinmotorer tre cylindrar låg förskjutning som tas som utgångspunkt den nuvarande TCe 0,9 plus 1,2 TCe förnyas och 1,4 TEC (de två senare tetracilíndricos). På toppen av intervallet bensin Mégane IV, skulle det uteslutas 1,6 TCe som kastar den franska kompakta bortom 250 hk i den ständigt önskad version R.S. För dem som föredrar diesel kommer dCi tekniken också införliva nya funktioner, bland vilka kommer att lyfta fram en ny Biturbo 1,6 dCi med effektnivåer mellan 160 och 200 hk, utan att glömma block mer 'rationella' för att få tillgång till leverans av diesel dCi.