Audi Q6, första fotot och data

Audi Q6, första fotot och data

den slutliga Audi Q6 produktionen kommer att presenteras vid 2017 att starta försäljning i 2018, även tidigare i 2015 års upplaga av Frankfurt Motor Show kommer att hållas 15-27 september ser vi ett första förskott som prototyp (Det ursprungliga namnet för denna blanda koncept Det är C-BEV).

Storlek och filosofi, nya Audi Q6 kommer att uppta den naturliga rättmätiga plats i området för det tyska företaget mellan Q5 och Q7. den nya Q6 Det kommer att baseras på andra generationen MLB Group plattform (den nuvarande Q7 Det är den stora hörnstenen i denna teknik). I sin design, Q6 anta en stil "aerodynamisk änden"Som inte har sett förut i något Audi och kosmetiska färgämnen redan sett prototyper som Prologue Prologue Allroad Concept eller Concept. Det kommer att ha olika mekaniska alternativ, bland annat en 100 elektrisk version 100 -Q6 e-tron-, vars initiala uppskattade intervall kan överstiga 300 km, och en plug-in hybrid varianten.

den Audi Q6 Det kommer att byggas vid den nya fabriken i tyska företag beläget i närheten av mexikansk stad av San José Chiapa i stats regionen Puebla, en plats som också kommer att se födelsen av nya Q5.

I slutändan, målet för Audi med utvecklingen av nya Q6 Det verkar uppenbart: att erbjuda marknaden en bil garanti och en tuff motståndare mot motståndare kaliber BMW X6 och Mercedes GLE Coupe.