Fiat 2016: alla bilar kommer att anlända

Fiat bilar som kommer att anlända i 2016Fiat bilar som kommer att anlända i 2016

Panda MY / 2016 - 2: a kvartalet 2016

evolution 360 grader, vilket också har genomförts i New Fiat 500. Panda argument för att göra mer effektiva, bekväma, utrustade och bättre finish medborgare.

Familj 346 (nya kompakta) - Eftersom första kvartalet 2016

Slutligen kommer en av de mest efterlängtade bilarna av märket, en helt ny ändlösa detaljer som fortfarande är okända kompakt. Även namnet. Stilo, Bravo... Vill du satsa görs? Ny arkitektur, senaste generationens motorer med ett nytt formspråk stil varumärket. En bil, lovar nu att gå alla ut. Från de första månaderna av nästa år väntas anlända på marknaden. Lanseringen sekvensen kommer att börja med en kroppen med kroppen sedan kunna spela båda sidor av den yttre storlek och inre kapacitet, fortsätta med en kropp kompakt halvårsskiftet och slutet 2016 med en variant familj.

Fiat 124 Spyder - Tredje kvartalet 2016

Inte bara Alfa, Fiat också kommer att gynnas av de avtal samarbete med Mazda att skapa din egen tvåsitsiga roadster. Så finner vi en mytisk namn annan plattform bilar har också blivit en legend: den MX5. liten storlek, låg vikt, kraftfulla och effektiva motorer, men alla orienterade känslor, ledarskap och sportsmannaanda.