VIDEO: BMW X7 så det är konceptet, SUV anländer 2018

Klicka här för att se alla bilder av BMW X7 Concept

Vi visste redan under en längre tid att BMW planerar att utöka sin SUV område. den X1, X3, X4, X5 och X6 de ger många framgångar, och förbereder sig för de kommande månaderna till två Nyheter. One, X2 en SUV kompakt sportig karaktär i ett par veckor börjar vi veta. och en annan, en större SUV och lyxiga varumärke skulle position ovanför redan imponerande X5 och X6. Nåväl, denna andra modell redan i praktiken vet.

Och det är att även fortfarande presenteras som en konceptbil, BMW har redan lärt oss en mycket verklig approximation av vad som kommer att bli nästa X7. Och ja, i samma Frankfurt Motor Show varumärket har bekräftat att nå marknaden nästa år, 2018. Maximal design och teknik kommer att utgöra grunden för en ny SUV som syftar till att bli exklusiv ny referens tillverkaren.

BMW X7Hittills detta BMW X7 första konceptet presenterades, och du kan redan se i videon som leder den här artikeln kommer vi att vidarebefordra och många av de mest avancerade tekniken av märket. med andra efternamnet IPerformance, denna nya SUV lämnar och rentvå sitt hybridkonfiguration, kombinering Twinpower Turbo bensinmotor med en elmotor och sofistikerade batteripaket.

BMW säkerställer också att X7 erbjuder körupplevelsen och oöverträffad komfort. Konceptet och har tre rader av säten, material av hög kvalitet och ett stort glastak erbjuder utmärkt sikt. För instrument kan också observera en stor skärm av 31,24 cm som sträcker sig till en ytterligare skärm och körs instrumentbrädan. Men allt detta utan tvekan bäst ses direkt i videon. Mycket nöje!

Mer information | BMW X7 Concept