Däck med infällbara dubbar

Däck med infällbara dubbar

För några år sedan fick vi ett pressmeddelande Q-Tire, med illustrationer av ett däck får ha, som katter, deras dolda klor. Stål naglar bara dök upp om en extra luftkammare inom däckstommen gjorde dem gå ut. På den tiden skulle vi ha vinterdäck par excellence. Inte längre existerar eller hemsida q-pull ... är det klart att lyckats ta steget och sälja idén till ett varumärke av däck som desarrollase.

Nokian, elit vinterdäck

Varumärket i fråga verkar ha varit Nokian, den berömda tillverkare av vinterdäck. Nokian har vågat sätta sitt namn till idén och starta en video på Youtube. Nokian är inte bara alla märken kan hänföras faderskap vinterdäck och bilar är legion ridning hjul av detta märke i de nordiska länderna. Pris? När? Dessa är de frågor vi måste göra som vi ser en representant för varumärket.

Tillväxt naglar: möjliga

Tekniskt möjligt möjligt att tillverka däck med infällbara spikar, så avslöjar videon. Om det fungerar kommer vi att se mycket snart. Så snart nästa år, eftersom jag tvivlar på att varumärken som deltar i ett rally i Monte Carlo inte suck för däck som dessa, kan köras torr i vatten och när den stiger till toppen av längder och snö visas och däcket blir is. Det är bara asfaltförhållanden har gjort många delar av den mytomspunna Montecarlo.

För vissa konsumenter säkra Naglar har fördelar. Inte för alla, men för dem som är med hårda vinterförhållanden. inte tillräckligt hårt för att behöva rulla med dubbdäck (i Frankrike, dess cirkulations regler när och var de kan användas i Spanien är meningslöst), men i dessa vinterdäck ibland faller kort.

Ice grab mer om det är mycket, mycket kallt

Och naglar är användbara inte bara när det är mycket kallt, men något under noll i is glidande mer. Att vatten är mycket speciell och på samma sätt som det svalnar och krymper inte frysta som andra material, men expanderar och så flotta, när det är riktigt kallt, mindre än 20 minusgrader, is grepp mycket, mycket mer än noll grader. Jag tror att de olympiska spelen i Sotchi och hala "höga temperaturer" De har varit tydlig för alla att kolla in det här.