CES Las Vegas 2016 teknik framtida bilar

CES Las Vegas 2016 teknik framtida bilar

I hallen teknik och innovation CES Las Vegas 2016 visas 115 företag i branschen, även inkluderande 9 av huvud biltillverkare (Audi, BMW, Chrysler, GM, Ford, Hyundai, Mercedes, Toyota och Volkswagen), vilka alla upptar 25 procent mer utställningsutrymme.

Dessutom, för den CES 2016 i Las Vegas denna händelse har reserverat en del av ny av teknik viktigare att införlivas i bilar under de kommande åren. Det är på CES i Las Vegas där de kommer att se ljuset och den senaste tekniken kommer att presenteras offentligt i anslutna bilar, intelligent, el- och för dem självständiga och utvecklingen av system parkering, anticolisión, av nödbromsning, månar och fönster som blir skärmar, gestural styrsystem, etc. Å andra sidan kommer ett års inledningsanförande reserveras för ett företag inom sektorn, i detta fall Volkswagen och VD Herbert Diess.

Några av de företag som deltar i CES 2016 i Las Vegas har redan avancerade några ledtrådar om utvecklingen ta denna mässa tEKNIK och innovation bil. så BMW har bekräftat att i Las Vegas kommer att vara i8 Spyder och presentationen av hans nya BMW gestural styrsystem AirTouch, medan Audi, som nu uppgår till sex på varandra följande framträdanden, har aviserat en presskonferens för att presentera sin infotainment system Audi connect och en ny konceptbil. Samtidigt Volkswagen förespråkar en ny elbil (Även Opel) och nya digitala kontrollboxen för Volkswagen Golf. Delphi Samtidigt återvänder till striden med utvecklingen av sin automatiserade bil medan kontinental Han har redan avslöjat att CES kommer att kunna se din nya månar utveckling av smarta glas för bilen. Å andra sidan, teknisk Blackberry även satsa på detta CES med bil. Dessutom, Rinspeed Det har också bekräftat förekomsten av Etos, bil hybridmotor införlivande av ett system autonom körning. Slutligen CES 2016 i Las Vegas Det är den plats där du kan lära dig mer om alliansen mellan Google och Ford att utveckla självkörande bil och responsen från andra tillverkare, till exempel Toyota.

Du kan också vara intresserad

- Hur hybridbilar Work

- Autonoma bilar kan redan testa i Spanien

- Fria program för att spara pengar med bil