Volkswagen uppdaterat sina program för mobil och bil

Volkswagen uppdaterat sina program för mobil och bil

Teknik inom anslutning Det blir allt förekommer i bilar Volkswagen grupp. Nu, med utsikt över sommaren, Volkswagen uppdaterar sina ansökningar om smartphone att integrera olika funktioner i sina bilar genom 'VW Car-Net App-Connect' och dess roll 'Mirror Link'. Genom detta system kommer förare och passagerare att samverka med multimediasystemet via fyra riktigt intressant och de har nu en ny uppdatering apps.

Den första är den 'Tänk Blue.Trainer', ett program som uppmuntrar effektiv körning och pose utmaningar och utövar föraren att förbättra körteknik för att spara bränsle. Appen ger råd, informerar konsumenten vid tidpunkten, bromsa och accelerera med framförhållning, etc. Och allt detta med en poäng som kallas 'Blue Score' som en 'not'.

Volkswagen uppdaterat sina program för mobil och bil

appen 'Cam-Connect' det gör vy från instrumentdisplayen som registrerar när en GoPro kamera 4 inne i bilen. För att göra detta måste du ansluta din smartphone till 'Mirror Link' systemet via en USB-kabel och slå synkronisera trådlöst med kameror.

med 'MyGuide', vi kan vet vår nästa destinationer i olika kategorier: Tid, tid, data från taxitjänst 'Shopping', 'fritid', 'Mat' ... Föraren vet till exempel telefon eller schema för att öppna en restaurang, och när du parkerar bilen efter att ha använt navigationssystemet kan styras till destinationen till fots.

Slutligen appen 'Delad Audio' inte bara kan lyssna på musik från din mobiltelefon via högtalarna i bilen: Vi kan också skapa spellistor med låtar som har alla åkande i sina respektive smartphones. Det vill säga, delade spellistor.

- Du kanske också är intresserad av: Volkswagen innehåller carplay Android Auto och Auto.