Att teckna eller köpa en bil? Volvo började revolutionen med XC40

Volvo XC40 levereras med abonnemang istället för att köpaVolvo XC40 levereras med abonnemang istället för att köpaVolvo XC40 levereras med abonnemang istället för att köpaVolvo XC40 levereras med abonnemang istället för att köpa

Tills försäkring ingår i "Vård av Volvo"Pilotprogrammet abonnemang Volvo modell, som kommer att debutera med den nya XC40 SUV. Oavsett om du har mindre än 25 år, oavsett vilken stad levande, priset kommer att vara densamma här i Polen eller i någon av de åtta länder där Volvo kommer att börja detta initiativ: 699 euro per månad för två år, har du rätt att använda en XC40. Nej, det är inte en gemensam bil, "din" bilen tills den tillbaka efter två år. Bilen kommer att kosta As You bensin och 8.400 euro per år, och glömmer skatter, underhåll och rätt till en Volvo i ett annat format kropp (detaljerna är ännu inte bestämd). Billigt? Först av allt, "Vård av Volvo" friktion kommer att ta bort det faktum att ha en bil.Volvo XC40

"Vård av Volvo"en "inköp" vätska

Även för dem som köper en bil är ett spännande själva verket är det ofta början på en race fylld med hinder. Återförsäljaravtalet är borta. Säljaren kan verka arrogant eller om du inte förstår. Du vill välja en annan variant eller en annan färg än du trott. Men framför allt kan du kontrollera att det finns två likvärdiga priser och ofta slutar med frågan om han skulle ha betalat mindre för samma bil på en annan återförsäljare. med "Vård av Volvo" priset inte förhandlingsbara, kan allt göras, välja och vraka på nätet. Återförsäljaren kommer bara att göra biltest (Om så önskas, eller öron kittlade av bra val) och varna dig när du ska gå till plocka upp. Nej, inte återförsäljaren inte dö, eftersom du kommer att få en viss provision på försäljningen, men försäljningen gör Volvo. egentligen bakom det Arval, ett kraftfullt företag i världen för att hyra, men köparen som samtycker är med Volvo. verksamheten Underhåll är också ansvarig återförsäljare, skicka någon med en ersättare bil att plocka upp din XC40 och utförde operationen, återställer XC40. Naturligtvis allt ingår i abonnemanget, försäkring, däck, oljor eller bromsar.

Volvo digitala tjänster

Volvo, som i sin tur erbjuder en uppsjö av premiumtjänster bortom traditionell hyra. speciellt alla digitala tjänster som kommer att erbjuda Volvo, inklusive Volvo On Call (24/24 support). Vi exemplifieras du rätt årligen fyra timmars "barnskötare" eller fyra timmar chaufför service, den läkemedelssamling free ... Förmodligen vissa tjänster beroende på geografiska områden. Till exempel, US Volvo har förvärvat en expert på concierge-tjänster i varje land, även om formeln för hur man översätter i praktiken digital kan vara olika.

nyckeln digital blir standard med "Vård av Volvo". Det innebär att från mobiltelefonen själv tillgång till vissa funktioner i bilen, bland annat öppna dörrar, bakluckan (som ger möjlighet att i framtiden en leveransservice skifte i fordonet, som DHL och erfarenhet och det bästa, ge bilen till en tredje part så att du kan använda den tillfälligt transmistiéndole din mobiltelefon digital nyckel.

Volvo XC40 New"Vård av Volvo" Den har vissa begränsningar, till exempel 15.000 kilometer per år, bortom teckningskursen kommer att stiga. Ej tillgänglig alla optioner eller options paket XC40: Volvo fordon kommer inte att vilja stanna för "anpassade"Så att restvärde en XC40 med mindre än 30.000 kilometer och mindre än två år är fortsatt hög. Därför ett pris som motsvarar en konventionell lease abonnemang, bara att det riktar sig till alla typer av individer. Vid slutet av de två åren fordonet returneras och i princip är Arval ansvarig för att ge som en begagnad bil. Tanken är att Volvo erfarenhet "Vård av Volvo" är tillfredsställande och om igen, användare prenumerera på Volvo två år.

Det är en gammal idé, vi hör för första gången BMW ex-ledare när de landade på Ford: Drömde betalning av ett abonnemang till märket (avsikten är alltid "livslängd"), Med vilken du gav rätt att flytta fordon som markerar var du var. Den slutliga Tanken var att parkera på flygplatsen på en resa och vid landning, ratten i en bil som är lika med att du har kvar för att återhämta sig runt. Eller använd ett litet verktyg lågsäsonger och ta bra för familjeutflykter en vilodag. "Vård av Volvo" Det når inte så långt, men framstegen verkar få det.