Styr avgasljud som kommer ut ur bilen med en knapp

Den styr ljudet från avgaserna i bilen med en knapp

Akrapovic Det är ansvarig för att skapa tillbehör som ger mer sportiga modeller med höga ambitioner och är införlivade som standard på vissa högpresterande super.

Det är en helt känd för sin avgassystem och den nya tillbehör som kommer att ge marknaden i samband med detta. Det kallas Akrapovic Sound och det är en anordning som kan ändra ljud som kommer ur vår bilavgaser. Satsen använder en trådlös handkontroll som kan placeras i kupén eller kan bära i fickan, som om det vore en nyckelring. Genom att trycka på detta kommando, kan vi göra det ljud som genereras av bilen är mer eller mindre sportig, mer eller mindre bullriga, som vissa skulle säga. På så sätt, Du kan minska det buller som kommer ut ur super, som ofta obehagligt, osmakligt eller att det är förbjudet enligt lag eller den plats du kommer att gå. Detta tillbehör fungerar direkt på ställdon som hanterar öppna och stänga mer eller mindre ventiler gasutvinningssystemet, modifiering av dess sätt att strömma till utsidan och således den resulterande ljudet.

Akrapovic har också skapat en mobil applikation som du kan agera på den här enheten.

Den Akrapovic Sound levereras in April 2015, men nu är det bara tillgänglig med titanavgas Slip-On Line varumärket har utvecklats för Lamborghini Aventador. En månad senare version kommer att lanseras för motorcyklar tillgängliga för Harley-Davidson Touring och alla modeller Dyna.