Tänk Blå, Volkswagen effektiv strategi

Volkswagen Think Blue, den mest effektiva och hållbara transporterVolkswagen Think Blue, den mest effektiva och hållbara transporterVolkswagen Think Blue, den mest effektiva och hållbara transporterVolkswagen Think Blue, den mest effektiva och hållbara transporter

Volkswagen inom auto jätte som den tillhör, är en av de tillverkare som är mer delaktiga i hållbar och effektiv rörlighet. Strategin och filosofi som kallas tror Blå är dess bas och engagemang för mer miljövänlig framtid.

mark Volkswagen Det är en av tillverkarna av auto jätte till mer involverad i sökandet hör maximal effektivitet. Enligt officiella uppskattningar av Volkswagen Group, av 2014 2018 orimliga siffra kommer att invest 56.000 miljoner euro i fabriker och allt effektivare bilar, i ord Martin Winterkorn, VW Group ordförande. Målen för den europeiska utbudet av koncernens varumärken är ambitiösa, med 120 g / km CO2 i genomsnitt 2015 och minska den siffran till 95 g / km av CO2 i 2020. För att uppnå detta, kommer det inte att skonas i Forskning, utveckling och innovation, Detta trots att 'minskningen av 1 g / km CO2 representerar en investering på cirka 100 miljoner euro'.

Volkswagen e-Up! elektriskaAtt uppnå dessa mål, strategi tror Blå Det är nyckeln till Volkswagen. Vi berättar kortfattat vad det är.

- Utsläppsminskningar

Den första pelaren i strategin tror Blå Det är inriktat på främja och investera i teknik och bilar blir mer hållbar och effektiv. Inte bara är utvecklingen av elektrisk, hybrid, plug-in hybridbilar, bensin och diesel låg bränsleförbrukning och utsläpp och bensin bi-bränsle naturgas och versioner, men också i genomförandet och själva ansökan effektiv teknik av fabriker som producerar alla dessa fordon, liksom energikälla det kommer ifrån. I själva verket är Volkswagen grupp söker partners och medarbetare energi förse dem hundra procent fri från utsläpp (kända företag förnybar energi) Med de mål i fråga om elbilar som e-Up och e-Golf bilar är verkligen hundra procent utan CO2-utsläpp.

- Ersättning och social medvetenhet

med ersättning och social medvetenhet, den Volkswagen Think Blue Spirit Jig vill hållet på personer från samma inköp av fordon. Med kampanjen 'tree-serien', köpa en ny bil Volkswagen följs av plantera ett träd en av de skog Think Blue belägna i olika delar av världen (i fallet med Spanien, den mest kända är beläget i Navarra, i närheten av fabriken ligger i denna region).

Olika marknadsföringskampanjer och kommunikation som ökar deltagandet i "verkstäder'Or arbetsgrupper är också en av de viktigaste delarna i den sociala medvetenheten om andan tror Blå. Den stora nyheten i detta område är firandet av den första upplagan av Think Blue Awards, där Volkswagen vill belöna och erkänna det arbete och meriter initiativ och projekt som genomförs av förnybar energi och hållbarhet både privatpersoner och företag.