Laufenn den nya Hankook däcket varumärke

Hankok presenterar sitt nya varumärke av däck: LaufennHankok presenterar sitt nya varumärke av däck: LaufennHankok presenterar sitt nya varumärke av däck: LaufennHankok presenterar sitt nya varumärke av däck: Laufenn

om Hankook har redan positionerat i dag mellan premiumdäck (Är originalutrustning på många märken och den ledande leverantören av däck Volkswagen), med Laufenn gruppen som specialiserat sig på tillverkning av koreanska däck avsett att möta behovet av att täcka lägre marknadssegment, Laufenn ge varumärkespositionering mer 'kvalitet'.

Detta helt nya Hankook (Laufenn har samma ljud som verbet köra på tyska) född från noll efter två och ett halvt års arbete. Bara detta redan gör det skiljer sig från andra sekundära varumärken från andra tillverkare, eftersom det varken är en produkt eller en förvärvad struktur. Således var Hankook kunna lansera exakt den produkt som krävs av marknaden uppskattas. Däcken är utvecklade Laufenn lokaler enkla, moderna och mycket beprövade lösningar, tekniskt bevisat. Så är enkel i design, men med ett brett utbud idag och räckvidd; medan en av de aspekter som kan skryta med varumärket är att erbjuda kvalitetsuppfattning och användning.

King avseende på det andra kugghjulet Hankook som är placerad nedanför Laufenn (i segmentet budget), priserna på dessa nykomlingar är mellan 5 och 10 procent högre, medan om Hankook den nya serien ligger med priser runt 20 procent billigare.

Laufenn: fem modeller, två för personbilar

Laufenn range anpassa de fem modeller av däck, men erbjudandet är baserad på den spanska marknaden i tre grundläggande: två för bilar, en för kommersiella fordon. I det senare fallet Van FIT X ses som ett arbetsverktyg Det erbjuder differentierade krav framför allt i de tuffaste förhållanden som är under hjulen på dessa fordon, även eftersom de oftast måste arbeta under överbelastningsförhållanden eller ens dåligt mantenimento, med låga tryck.

Båda är lämpliga för personbilar Laufeen S FIT EQ och EQ G FIT, var och en med en annan strategi för användaren. den övre änden är de första, FIT S EQ, med högre poäng centrerade på komfort och buller. Liksom alla bildäck varumärke, de har asymmetriska däckmönster.

Vid första anblicken de skiljer sig från G FIT EQ som har fyra och inte tre längsgående kanaler för vattenavrinning. Den ena är smalare, så att slitbanan ger större stödområde torr. Säkerställa beteenden i denna situation agerar stöttor placerade mellan sidoblocken, generering av en styvhet som förhindrar att flytta och så genererar buller. Dessutom likformig slitbanan och polymerkompositionen med en specifik gummi under slitbanan, bör bidra till att öka dess livslängd. En av nyheterna i detta däck är i huset, med en sidoremsa, som ger ytterligare styvhet och stödja olika strukturella bälten.

Intervallet S EQ FIT överens däckets bredd mellan 185 och 255 mm, profiler 35 till 65 för hjulen 15 och 19 'och koder inkluderande hastighet mellan H och Y.

den G FIT EQ har en mer generalist S FIT EQ och bästa betyg erhålls också i buller eller komfort.

I den centrala kanalen vattendränering har ribbor med förmåga att kanalisera vatten dränering; medan andra i block hjälpa ändra riktning snabbare. Slots interna block, under tiden, också bidra till att underlätta evakueringen.

Ythållbarhet, är ett av de angivna målen för byggandet av detta däck för att få en konstant likformig slitbana, som FIT S EQ, för vilka en liknande inre struktur används, inklusive de längsgående remsorna mellan banden.

G FIT EQ är tillgängliga sektioner 135-235 mm, profiler mellan 55 och 80, en fälg 13 till 17 "och hastighetskoder mellan T och H.

Mellan S och G FIT FIT EQ EQ Release referenser de, totalt cirka trettio, medan det är lätt att komma snart nästan fördubblats.

Dessutom kommer det att finnas ett fokuserat erbjudande till vinterbruk och märkning M + S identifierats som jag FIT.

Du kan också vara intresserad

Vad ligger bakom återvinnings däck?

Fråga: är lämpligt att köpa begagnade däck?

Michelin Pilot Sport 4: nya högpresterande däck

Vill du ha en ny bil? Innan uppskattar din bil gratis