Hunted: den största fångad fortkörning i Europa

Hunted: den största fångad fortkörning i Europa

det finns alltid paddel rekord varje år... även om vi i det här fallet talar om nya rekord mycket negativ klang. Och om några veckor sedan vi berättade för alla över fortkörning inspelad på spanska vägarna under de senaste åren, en del verkligen otroligt i dag Vi utökar lite mer direkt inriktade på att täcka hela Europa.

Genom en studie av HometoGo och HappyCar, och publiceras av motorelpais.com dessa dagar vi har vetat vad 8 högre hög hastighet registreras och dokumenterade i vägar i hela Europa. Det finns händelser av alla slag, som betraktas som brott och var tyvärr finner vi också ledsen Spanska representation i rangordningen av större överträdelser detekteras. Vissa är inte lika snabb i sig: de är också den största skillnaden i hastighet i enlighet med den lagliga gränsen av vägen. Vi börjar nedräkningen ...

8- Upp till 4 gånger över gränsen! Det hände i Tyskland ...

Vi började med ett överskott redovisade en Audi A3 i Tyskland. hastighet, 240 km / t fångas av en radar, absolut inte rekord ... och mindre i ett land där det inte finns någon hastighetsgräns på många sträckor av motorvägen. Men den här gången är det inte hända i ett "autobahn" Det hände i ett område med gräns på 60 km / t.

7 A 290 km / t live på YouTube

Vi fortsätter vår lista med en annan överträdelse registreras i en via begränsad till 60 km / t. Ja, den här gången det hände i Holland och det var inte plockat upp en bil, men en cykel. Specifikt, en Kawasaki ZX-9R "plundrade" vid 290 km / t. Och han hängde upp sin chaufför i YouTube.

6- I Spanien vid 297 km / t och anpassat kort

Och vi fick Spanien. Och ett fall i Autopista.es redan har och aldrig upphör att förvåna. En förare fångades drygt ett år cirkulera en Porsche 911-297 km / t i R-4 motorväg. Värst av allt är att jag över ett handikapp, och så jag anpassade fordon för vilka licensen inte kunde överstiga 100 km / t, Han hade gått i pension utan poäng kort och dessutom var han testa bilen. Det var inte ens hans.

I Polen och 5- 300

Vi reser nu Polen där en förare fångades i begränsad till 120 km / t stretch, inte mindre än 300 km / t. Bilen, var naturligtvis en stor bil: återigen en Porsche, men denna gång en Panamera. Vi håller upp ...

4- Med en Nissan GT-R, till mer än 300 i UK

Den här gången, vi bytte varumärke. Istället för Porsche, Nissan. Om en GT-R och var föremål även i Spanien av en hög profil intrång (den här länken hittar du nyheter) Storbritannien slog rekord. En drivrutin körde 309 km / t i ett begränsat område till 100 km / t. Jagas av en radar, dömdes han till 10 år utan körkort och 28 månaders fängelse.

3- En 310 och motverkar hastigheten hos bilen autolimited

Vi gick in i topp 3 av allvarliga kränkningar som är registrerade i Europa den här gången reser till vårt grannland, Frankrike. Huvudpersonen var det en Audi RS4, jagas till 310 km / t en bana med begränsa 110. Dessutom hade föraren annulleras den maximala hastigheten på bilen, självbegränsande 250 km / t. Ett års fängelse var straff.

2- En annan Porsche, Italien ... och 311!

Vi närmar oss den maximala hastigheten detekteras genom radar i Europa. Den här gången leder brottet till Italien, där en Porsche 911 Carrera igen han fångades på 311 km / t på en motorväg gräns för 130 km / t hastighet. Ett bötesbelopp på 357 euro och 10 poäng kort tillbakadragande var straff. Som vi kan se, de varierar mycket från ett land till ett annat.

1- Skivan i Schweiz och Bentley

vi stängde Rankad i Schweiz och ögon, eftersom den här gången har inte varit en Porsche som har den tvivelaktiga äran att jagas av en radar på snabbast i Europa. Överträdelsen registrerat i Schweiz och en Bentley Continental GT. hastighet, 324 km / t en begränsad till 120 km / t stretch. Den fina, 1,865 euro och 6 månader i fängelse.

Du kanske också är intresserad av:

Hastighetsrekordet radar plockas upp av DGT

Spela in radar per kilometer i Spanien ... och insamling

Hunted till 297 km / t, ett rekord i Spanien