Frågor: Hur mycket vatten är att föra spolarbehållaren?

Frågor: Hur mycket vatten är att föra spolarbehållaren?

"Jag tror att jag gör något fel. Jag läser en hel del information och som ofta sker på webben, där yttranden och information för alla. Av denna anledning ber jag er som expertråd om bilar den exakta mängden vatten så att spolarbehållaren."

Svar från vår tekniska expert Luis MIguel Vitoria

Även om det är lätt att falla för frestelsen att fyll med vattenbehållaren:, ska du veta att Det är inte en bra idé eftersom det inte kommer att ha detergens av specifik vätska, så att, särskilt på sommaren, inte att kunna dra föroreningar eller spår av myggor som kan vill ta bort från ditt fönster och vinter plundringståg frysrisk.

Om du är tvungen att, Du kan lägga till vatten med en liten droppe Diskmaskin, inte för mycket för att undvika igensättning av rör och ejektorer. Men inget som använda specifika vätskor De sålde specialiserad butiks biltillbehör och kontrollera nivån insättning periodiskt. Inte heller skulle vara fel ibland du kontrollera ejektorer (Eller hål genom vilka vattenflödet) för att verifiera att går bra vätska och att det har ingen skit som kan hindra.