Feltändningar i Renault Mégane 1.6 bensin

Feltändningar i Renault Mégane 1.6 bensin

före 3 år han syntes felindikering injektion, med 46.000 km. I augusti 2010 igen märker kontrollera injektion (81.570 km), men i detta fall har ingen kraft och det låter dödlig. Sedan augusti, bara jag får en Bosch reparationsverkstad, men kan inte hitta problemet. i Renault de fixa det och bara varar en dag böter. Tre veckor i ICU att återhämta sig. Vidare i januari (85.000 km), En annan i februari (87,000 km) med 2100 euro räkningen, redan i april, maj, juli, september och slutligen i januari. Jag har försökt att hålla fordonet, men uppenbarligen är det inte en pålitlig bil och olycksrisk, det finns inget annat val än att lämna Kan du ge mig din åsikt?

Svar från vår tekniska direktör Miguel Garcia Puente

Inte delta ingen garanti efter förfluten tid. Eller snarare, om du kommer att delta, eftersom trots de mer än 4000 euro du säger att du har i räkningar, har de allra flesta insatser gjorts utan kostnad och de relativt små belopp kommer säkert att kräva element som har påträffats längs vägen, som är typiska för en ålder av bilen, bära, men inte direkt från utstötnings misslyckande. Detta är logiskt, som alltid

ofta kallad "affärsgåvor" När en lojal kund, som har följt allt underhåll på tjänsteplikt, inom de tidsgränser som anges av tillverkaren, är en serie av unika och motsträviga problem eller någon som ditt. Och de har garantireparationer utförs även sex månader. informerar oss AEA (European Automobile Associates) att oavsett ansvar tillverkare av lagen av garantier i 10 år har de inget ansvar, inte för den påstådda fel i fordonet, men för skador som dessa misslyckanden kan resultera i händelse av en olycka av denna anledning . Men jag skulle inte förvänta sig att detta ska ske, inte heller lita på den.