Letar du efter en bra bil Diesel 150 hk. ¿Mazda 6 och Audi A4?

Letar du efter en bra bil Diesel 150 hk. ¿Mazda 6 och Audi A4?

För det första har jag en pris av 25.600 euro och den andra jag har en nästan identisk budget, 25,685 euro. Jag ville veta din råd om vad som skulle vara det bästa köpet för dig och om det priset jag föreslår en annan modell. Tack så mycket för ditt svar. Jorge

Response Technical Director Miguel Garcia Highway Bridge

Om det "Best Buy", Tycker att konkurrerande tillverkare så analyseras och släppte sin motförslag: det är vad de gör om och om igen. Och om produkten tappar mark, resterande fördel, justerat priset och det du, tänker du A4, oftast dyrare, priset på en Mazda 6. Inmatning av själva produkten, om du behöver en bagageutrymme enorm, så stor som möjligt och därför välja en sedan, håll Mazda. den Audi Du kan inte ta i det här kapitlet, har en mindre än genomsnittet av sina konkurrenter stammen, medan Mazda Det är överraskande och över med en större börda mun för enkel lastning. Naturligtvis, kanske du behöver en generös baksätet. Då skulle du säga fem platser De upphör aldrig att göra bra i detta segment; det centrala torget är oftast ganska aquilatada och den centrala transmissionstunnel hamnar är mycket påträngande, utan att veta var att sätta sina fötter på en lång resa. Låt oss säga att oavgjort.

före ingen färg, Mazda 6're på din fritid, du har mer utrymme, men vilken storlek du måste ha för att inte vara bekväm i alla halv saloon? Då du tar bort dina ögon från vindrutan, du slutar att titta på material, justeringar presentation, och om du är som de flesta kommer att välja dina inställningar av Audi. Detta är en aspekt, den "in i ögat"vilken Audi tar särskild omsorg.

var Mazdtill sade att han skulle missa resten var att göra en bil med en reducerad vikt och med motorer och växellådor i en ny era. Men du måste titta på både omfattningen och stoppuret för att förstå vad som hände. officiellt både Audi A4 som den Mazda 6 väga densamma, men på vår skala Mazda 6 har varit lättare. Därefter har det vi inte märkt av konsumtionen, som är knutna till den tionde i våra provkörningar. Inte så bra sedan Mazda 6 som de lovat? Naturligtvis Mazda 6 Det visas snabbare, mycket snabbare. Så att Mazda också varit snabba att lansera en överförings utvecklingen med längre kan något minska konsumtionen för att ändra förlora en del av dess prestanda fördel. Det finns bara en svag punkt Mazda 6 analyseras mätverktyg, som är bromsarna. Åtminstone däck som vi kunde prova Audi A4 Det visas mycket effektivare bromsning än Mazda 6.

när Audi är lika med priset på din A4 till Mazda 6 och berikar sin begåvning, med alla detaljer om paketet S-Line, det underlättar frågor som din. För mig, förutom att du behöver bilen (materiella frågor såsom rymden, vilket gör ...), är det viktigt hur länge du vill ha bilen. Han tror att det för närvarande finns det redan en ny modell (visserligen den nya Audi A4 känns mycket bättre än den tidigare Audi A4, och marginalen breddar mer utrustade bilen går), fd försvagas avsevärt. Om du inte planerar att sälja snart, men sträcka allt du kan, kan detta inte vara viktigt. Om inte, tror att du cirka två tusen euro kan förlora endast genom förändringen av modellen om du planerar att byta ut snart.