Frågor: Vilken typ av ljus inskrivning gäller att passera ITV?

Frågor: Vilken typ av ljus inskrivning gäller att passera ITV?

"Kan jag få en svår tid passerar ITV med denna typ av lampor? Vilka är de regulatoriska lampor när det passerar trafiksäkerheten?

Svar från vår tekniska expert Luis Miguel Vitoria

Idag är det mycket vanligt att många användare, antingen -Att ge en mer modern estetisk till sin bil eller besparingar i elförbrukningen aspekt ersätta glödlampor inre ljus, läge eller registrering av andra LED. Inne inga problem, men för bakre licens Allmänna föreskrifter för fordon specifika i bilaga 10 (Belysningsanordningar och optisk signalering) Bör vara minst en vit och tillräckligt hårt för att belysa hela plattan. Specificerar inte watt, lumen (ljusintensitet) eller kvaliteter Kelvin (Vilket är den relativa färgtemperaturen), men det är klart att Blåljus är förbjudna.

Ja, på marknaden finns det flera möjligheter med vita lampor som varierar från ca 2500 till ca Kelvin 6.500º -Att vara den 5780 K närmaste värdet av solljus. Den lägre examen, kommer färgen vara gul -mer varm- och högre blåare -mer kall-, dock utan att avvika från vit. Eftersom detta inte är reglerat, innan en ITV eller mot agenter auktoritet råder sunt förnuft, och Om ersatt ljuset har tillräcklig intensitet, inte bländar och vitt kommer att ha några problem.

Du kan också vara intresserad

- Vill du ha en ny bil? Innan uppskattar din bil gratis

- Frågor och tvivel om bilar

- Dudas: Blå rök från avgasröret? Vad kan hända?