BMW 320d Aut vs Mercedes C 220 d 7G Tronic. Cochazos!

Sammenligning: BMW 320 d Automatisk vs Mercedes C 220 d 7G Tronic PlusSammenligning: BMW 320 d Automatisk vs Mercedes C 220 d 7G Tronic PlusSammenligning: BMW 320 d Automatisk vs Mercedes C 220 d 7G Tronic PlusSammenligning: BMW 320 d Automatisk vs Mercedes C 220 d 7G Tronic Plus

Strømper er en av salonger bestselgende produkter BMW og Mercedes, derav de satt i all sin kunnskap og spare ingen tid til å gi et best mulig produkt. Det er noe som er verdsatt etter å ha prøvd disse nye BMW 3-serie og Mercedes C-klasse av denne sammenligningen, hvor du finner to cochazos autentisk kvalitet derfor, som et resultat eller tilfredsstillelse De overfører, bortsett fra pasjons ha en modell av en av de to merkene. Selvfølgelig, du vet at alt har en pris, og i dette tilfellet er dyrt og vurderer kvaliteten som tilbys av dagens genera merkevarer. ¿så er det verdt å bruke mer på disse premium sedaner? Personlig synes jeg det; men, selvfølgelig, når alt alltid betale differansen det feiler.

den BMW 3-serie er en 320d med automatgir Steptronic. Sysselsetter en motor Firesylindret dieselmotor 2 liter og 190 hk som det er utmerket for sin følelse og ytelse. Girkassen er ZF 8 speed gripetype momentomformer. versjon Mercedes C-klasse er en C 220 d, med identisk konfigurasjon motor som BMW (4-sylindret, direkte injeksjon gjennom common rail og VGT), men med 2,2 liter, og AdBlue girkasse 7-trinns. Den klasse C er 20 mindre kraftige hester konkurrent i henhold tekniske data (Homolog 170 hk) ... selv om målinger av våre tekniske senter testet disse enhetene har nesten spores makt: en 16 hk skytende (klasse C) og andre ved å gi 6 hk mindre (Series 3).

Rangere bilen gratisUnder disse forholdene, har vi fått så Tilsvarende nivå en prestacional og begge 320d som Mercedes C 220 d er meget hurtig. Nå 100 km / t på mindre enn 8 sekunder eller gjøre kilometer fra stillstand på mindre enn 30 sekunder sedaner på denne størrelsen (handily overgå 4,60 meters) Jeg ser gode poster. I alle fall, BMW er alltid raskere, selv om forskjellen er bare tideler. Med disse fordelene GTI både oppnå en reell gjennomsnittlig forbruk kan beskrives som god i BMW (4,8 l / 100 km motorvei og 7,1 l / 100 km i byen) og ekstraordinære i Mercedes. (4.4 l / 100 km og 5,9 l / 100 km henholdsvis).

BMW 320d vs Mercedes C 220 d: Behavior

Til tross for disse forskjellene, den mekaniske resultatet ikke se avgjørende å velge det ene eller det andre, siden begge er på et svært høyt nivå. Den Mercedes C 220 d høres litt mer Diesel Cold og, som hans rival, sender neppe mekaniske vibrasjoner inne. Girskift gjør dem både komfortabel og effektiv. Å se det endelige resultatet, jeg ikke bedre se boks syv-trinns Mercedes hensyn til åtte av BMW, og vice versa: både støtte en manuell modus, til slutt, vil du bruke sjelden.

i atferd finner forskjeller bemerkelsesverdig. Både utføre godt og trygt, og det er godt kompromiss mellom komfort og effektivitet. BMW 320d har et oppsett for min mer balansert smak i enhver situasjon, mens Mercedes C 220 d bet mer dynamisk: Er verden opp ned ... hva disse merkene hadde vi ikke mye vant siden. Noe må se montert lei av disse enhetene, både spesifikasjoner som størrelsen. Hvis jeg må velge, foretrekker jeg hjul BMW at i tillegg ikke valgfritt som sin rival (også tilbys), de er mindre (225/45 R18) Og har identiske mål foran og bak, siden Mercedes klasse C 225/40 syklet en 245/40 foran og bak, Også i felgen 18 inches: ikke nødvendig.

320d vs Mercedes C 220 dTotalt Mercedes klasse C er en stor bil, foretrekker jeg bedre balanse BMW 3-serie annen ting ville være ute av deres miljø og gå for den raskeste tiden i strekk. der Mercedes ville velge for sine følelser, men disse bilene er ikke for det. Mercedes splitter inntreden i kurven og føler flere hender på med et grensesnitt som går hvor du sier, noe som tyder på at den bakre, uten hjelp, har en tendens til å løsne lettere. BMW understyring mer, selv uten hjelp, blir mye enklere å kjøre og mer effektiv enn sin rival. I alle fall, alle forbundet med hjelpemidler, både overføre utsøkt kjørekvalitet verdig salonger overklasse.

BMW 320d vs Mercedes C 220 d: interiørkvalitet

BMW 320d og Mercedes C 220 Auto 7G Tronic Plus d har en stor dyd, som i seg selv kan vende seg mot prisen på den tiden. De har alle slags statister i en lang liste som du kan nesten gjøre bilen til din smak. Det er estetisk å gi dem, spesielt sistnevnte med alternativet angir M (BMW) og AMG (Mercedes) ser mer alvorlig eller sport. Det er også funksjonelle statister, sikkerhet eller komfort, noe som den endelige prisen på bilen øker og det er her li motsetning til med generell buler.

den generelle kvaliteten på både sedaner er veldig bra og jeg har ikke funnet noen feil eller feil bemerkelsesverdige ergonomi. Du kan ikke liker "false" sentral visning av Mercedes C-klasse og BMW foretrekker 3-serie mer integrert, men i utgangspunktet kvaliteten eller ytelsen til informasjon er så gode på en på den andre. Jeg finner også noe mer intuitiv navigasjon menyer BMW, men noen sier selv det motsatte, så dette bedre sjekk den til forhandleren for å se hva du synes.

BMW 320d Aut. Og 7G Tronic Mercedes 220 dBMW 320d vs Mercedes C 220 d: Differences plass

Så langt har vi sett at nesten alt de gjør det bra, og at mer enn forskjellene har det vært nyanser, hver i sin stil. Men cpå måleren hånden i punktet som skiller vises mer, og kanskje dette er utseendet som gjør at du helle på den ene eller den andre: det indre rom. Dette er midt i Mercedes klasse C og mye bedre i BMW 3-serie. Før du går komfortabel i begge, og du vil bli integrert i å drive med gode seter og kontroll ordningen. Bak er der BMW har mer plass i alle dimensjoner. Det er bredere og gir mer benplass for passasjerene.

Mercedes klasse C og mer lik sin andre rival, Audi A4, som den deler dimensjoner på disse stedene. To voksne vil komfortable i begge, men noe løs i BMW 3-serie. I bagasjerommet er det bare 5 liter forskjellen mellom de to i favør av BMW Serie 3 (445 liter verifisert mot 440 liter), detalj sett når belastningen store objekter, siden det er bredere. Her er Audi A4 selv vinne både i 30 liters volum tilgjengelig enda mer merkbar.

Grunnpris med automatiske girkasser, de to tilbringer den høye psykologiske barrieren på 40.000 euro. Den Mercedes C 220 d er 2,400 € dyrere, I motsetning til med noe som BMW 320d Automatisk er betalt, for eksempel, girkasse: manuell koster 37,900 euro.

Du kan også være interessert i:

Den nye BMW 3-serie mot alle rivaler

Krig mellom BMW og Mercedes merkevarer

BMW biler offensive: sin utvikling fram til 2020