Ford Mustang: 2018 så sitt sortiment för Europa

Ford Mustang 2018: bilder av renoverade sport purasangreFord Mustang 2018: bilder av renoverade sport purasangreFord Mustang 2018: bilder av renoverade sport purasangreFord Mustang 2018: bilder av renoverade sport purasangre

Vem skulle säga att den senaste generationen Ford Mustang så framgångsrik i Europa. I Spanien är det en av de favoritprodukter för dess utmärkta pris / bild / prestanda. Så från det amerikanska företaget kommer att fortsätta på den linjen och den nya Ford Mustang 2018 precis fått en restyling att uppdatera den. Nya detaljer i den främre och bakre som viktiga delar.

Ford Mustang 2018: nu med LED-typ lampor

Vad förändras utanför Ford Mustang 2018 Det är i den främre delen av kroppen, inklusive ledde strålkastare typ. Baktill finns det en ny stötfångare och en aerodynamisk diffusor. Valfri finns en spoiler på bakluckan skiljer sig från den tidigare. Fälgarna av 19 tums diameter, är nya konstruktioner.

Ford Mustang 2018Ford Mustang 2018: kraftfullare V8-motor

Men vad det är mekaniskt uppdateras. Den 5 liters V8-motor ökar dess effekt till 450 hk och monterar en växellåda ny utveckling med 10 växlar. Denna förändring är också tillgänglig i 290 hk EcoBoost motor. En annan anmärkningsvärd utveckling är magnetisk dämpning som låter dig välja olika körlägen.

Inuti nya Ford Mustang 2018 Den uppdateras med en större skärm 12 " erbjudande MyMode funktion med minnesfunktion som kommer ihåg dina drivande inställningar för nästa gång du kör och nya funktioner för förarstöd som Pre kollisioner-Assist med detektion fotgängare.