Toyota Corolla Verso 2,2 D4-D Sol

Bekväm, vänliga, rymliga och full av kvickhet tekniska lösningar. Detta är den nya Corolla Verso, som nu belönas med tillägg av a Expansions mekanik av hög prestanda och minskad förbrukning.Body gungar, men en rörelse som är helt acceptabelt.Bromsarna har en ganska god effektivitet.Inga oönskade rörelser upptäcks i den bakre, som fortfarande är fogliga vad vi satt av företagsledningen.Det är ett enkelt minivan att köra och behöver inte känna en förare tar expert.Med miniminivåer låg födelsevikt nyfiket de har blivit populära minibussar som kan rymma även sju åkande. I denna nya "delsegmentet" vi skulle kunna omfatta modeller som Opel Zafira, Renault Scénic, Mazda5, Volkswagen Touran och Toyota Corolla Verso, huvudpersonen i vår analys.Dessa fordon gör möjligheten att transportera fler människor än vanligt, en av dess attraktioner, men det är inte ensam. För Corolla Verso har gillade dess dynamiska beteende, mer som kan ha en turism och innehåller tekniska lösningar, även ett alternativ.Corolla Verso är en kompakt minibuss kallad på grund egentligen dess dimensioner är helt inne. Med 4,36 meter lång, ligger någonstans mittemellan i segmentet, är det mindre än sina konkurrenter -VW sjusitsig Touran (4,39 m), Opel Zafira (4,47 m) och Mazda5 (4 , 50 m) - även om längre än motståndare som Ford Focus C-Max (4,34), Seat Altea och Scénic (båda med 4,26).

Men om vi tar tunnelbanan och få mäta inne resultaten är mycket gynnsamt för den japanska minivan. Om vi ​​kastar en C-Max, Altea och Scénic, för att nämna bara rymma fem personer, och endast i jämförelse med Touran, Mazda5 och Zafira, är också fortfarande i ett mellanläge, som något överstiger modell av Opel och värre siffror än Touran, särskilt när det gäller bredd och benutrymme i den andra stolsraden.Vi är överens om att den tredje sätesraden är inte i någon av modellerna, den lämpligaste platsen för en resa. Det är bäst lämpad för en speciell händelse eller problem. Ändå, analysera detta område är Corolla Vers flest bytet bredd och benutrymme dessa enstaka passagerare.Volymen av dess stam beror på vad som intresserar oss, om att transportera människor eller gods. Den andra sätesraden kan längsled flytta några centimeter, exakt 29 för att ge mer benutrymme för passagerare eller annars för att ge mer kapacitet att starta upp.Samtidigt, både den andra och den tredje raden är infällbara och kan förvaras på golvet, vilket öppnar Corolla Verso olika applikationer. Därför har alla "dolda" platser stiger bagagekapacitet till 840 liter, reduceras till 630 liter med den tredje raden är dold och endast 75 liter, nästan ingenting, med alla tillgängliga platser. Om vi ​​inför i detta avsnitt med sina konkurrenter, erhåller vi liknande siffror kapacitets, även om de lägsta värdena (med alla säten utplacerade) är överlägsna i Zafira (155 liter), Touran (125 liter) och Mazda5 (120 liter).Men som sagt, utrymme och möjlighet att använda det är inte de enda attraktionerna i den här bilen. Corolla Verso har en mycket kapabel chassi som tillåter oss att göra en snabb dynamisk körning och smidig. Denna något sportigt smak gör att vi står inför en obekväm eller svår att köra bil, eftersom både deras suspensioner är inriktade på komfort dess ram är av stor adel.Med miniminivåer låg födelsevikt nyfiket de har blivit populära minibussar som kan rymma även sju åkande. I denna nya "delsegmentet" vi skulle kunna omfatta modeller som Opel Zafira, Renault Scénic, Mazda5, Volkswagen Touran och Toyota Corolla Verso, huvudpersonen i vår analys.Dessa fordon gör möjligheten att transportera fler människor än vanligt, en av dess attraktioner, men det är inte ensam. För Corolla Verso har gillade dess dynamiska beteende, mer som kan ha en turism och innehåller tekniska lösningar, även ett alternativ.Corolla Verso är en kompakt minibuss kallad på grund egentligen dess dimensioner är helt inne. Med 4,36 meter lång, ligger någonstans mittemellan i segmentet, är det mindre än sina konkurrenter -VW sjusitsig Touran (4,39 m), Opel Zafira (4,47 m) och Mazda5 (4 , 50 m) - även om längre än motståndare som Ford Focus C-Max (4,34), Seat Altea och Scénic (båda med 4,26).

Men om vi tar tunnelbanan och få mäta inne resultaten är mycket gynnsamt för den japanska minivan. Om vi ​​kastar en C-Max, Altea och Scénic, för att nämna bara rymma fem personer, och endast i jämförelse med Touran, Mazda5 och Zafira, är också fortfarande i ett mellanläge, som något överstiger modell av Opel och värre siffror än Touran, särskilt när det gäller bredd och benutrymme i den andra stolsraden.Vi är överens om att den tredje sätesraden är inte i någon av modellerna, den lämpligaste platsen för en resa. Det är bäst lämpad för en speciell händelse eller problem. Ändå, analysera detta område är Corolla Vers flest bytet bredd och benutrymme dessa enstaka passagerare.Volymen av dess stam beror på vad som intresserar oss, om att transportera människor eller gods. Den andra sätesraden kan längsled flytta några centimeter, exakt 29 för att ge mer benutrymme för passagerare eller annars för att ge mer kapacitet att starta upp.Samtidigt, både den andra och den tredje raden är infällbara och kan förvaras på golvet, vilket öppnar Corolla Verso olika applikationer. Därför har alla "dolda" platser stiger bagagekapacitet till 840 liter, reduceras till 630 liter med den tredje raden är dold och endast 75 liter, nästan ingenting, med alla tillgängliga platser. Om vi ​​inför i detta avsnitt med sina konkurrenter, erhåller vi liknande siffror kapacitets, även om de lägsta värdena (med alla säten utplacerade) är överlägsna i Zafira (155 liter), Touran (125 liter) och Mazda5 (120 liter).Men som sagt, utrymme och möjlighet att använda det är inte de enda attraktionerna i den här bilen. Corolla Verso har en mycket kapabel chassi som tillåter oss att göra en snabb dynamisk körning och smidig. Denna något sportigt smak gör att vi står inför en obekväm eller svår att köra bil, eftersom både deras suspensioner är inriktade på komfort dess ram är av stor adel.