Cadillac CTS-V 2016, brutal och bekväm sportbil

Cadillac CTS-V 2016: Split PersonalityCadillac CTS-V 2016: Split PersonalityCadillac CTS-V 2016: Split PersonalityCadillac CTS-V 2016: Split Personality

Cadillac CTS-V 2016 är en bil med karosseri av fyrdörrars och design elegant. När vi närmade det inser vi att detta inte är en sedan för 'herrar', men det finns något annat ... tack vare låtar som generösa aluminiumfälgar och en slående ventilationsöppningar i motorhuven, som tjänar till att syresätta mekaniska odjur som lurar, nämligen en motor av bensin av 6,2 direktinsprutning supercharged V8 kompressor och systemet cylinder deaktivering. Det är därför, samma motor som driver inte mindre spektakulära Chevrolet Corvette Z06.

den pris avstigning tjänsteman med Cadillac CTS-V 2016 i Europa det är 98,550 euro (För tyska marknaden), Mer än dubbla Cadillac CTS billigare, särskilt den version som drivs av en 2,0 turbo bensinmotor av 276 hk. jämfört med sport salonger Europeiska hög prestanda, såsom Audi RS6 (560 hk), den BMW M5 (560 hk) och Mercedes E63 AMG S (585 hk), Cadillac CTS-V 2016 Det är åtminstone omkring 20.000 euro billigare. Som är brukligt i naturen premium bil, alternativlistan omfattande och bland dem är bra Recaro sportstolar (Från 1,950 euro) och kol inre förpackning (3900 euro inkluderar Recaro platser).

Cadillac CTS-V 2016Innan närmar sig Cadillac CTS-V 2016, Det ger oss en känsla av att detta är en bil mycket större den BMW M5, den Audi RS6 Avant och Mercedes E63 AMG. Den känslan översätter också till siffror, eftersom det är nästan 15 utanför längre än var och en av soldaterna i den tyska armén cm. Det kan i storlek har också sina siffror kontinuitet motor, för med 649 hk och 87.18 mkg det finns ingen sedan av lyx i Europa som erbjuder liknande specifikationer (endast Klass Mercedes S 63 AMG S metoder för 630 hk).

Cadillac CTS-V: stryken av en metall hammare

Vi startar Cadillac CTS-V 2016 och ljud hans motor och det ger oss ett bevis på att vi inte kommer att närvara vid en middag etikett med motsvarande dans vals. den V8 inte tveka och visar sin ilska från början, som en metalliskt hammare kontinuerligt slagen. Vi lämnade en sträcka av autobahn utan hastighetsgränser och det är dags att sjunka hänsynslöst pedalen på gaspedalen.

Vi fortsätter att vinna hastighet och Cadillac CTS-V överstiger 200 km / t mycket lätt. Kom ihåg att alla dina arsenal kraft Det överförs till bakaxel, i detta fall, genom en automatisk växellåda åtta relationer kammar på ratten för manuell drift. Det är dags att nå kryss för att se hur flexibla områden.

den adress var något stel och hårt och även om vi kan överväga direkt, den Cadillac CTS-V Det verkar mer omständligt än sina tyska konkurrenter. Detta område av vår första kontakt är idealisk för kontroll av förträfflighet dess dynamiska och justerbar chassi som tar mitt på scenen i den tredje generationen av platsen aktivt dämpningssystem Magnetic Ride Control, med fyra justerbara lägen av föraren -Tour, Sport, Track and Snow / Ice-. Att välja ett eller annat sätt intygar vi aviserats Cadillac för sin nya skapelse, eftersom CTS-V Det är som Jekyll och Mister Hyde Doctor genom att erbjuda delad personlighet: Kan vara en bekväm bil att njuta av resor rasande fart eller spännande sport där motorljud och leverans kommer att tvinga ditt hjärta slår starkt.

Cadillac CTS-V 2016Cadillac CTS-V 2016: information och fler detaljer

i Cadillac CTS-V 2016, den huv gjord av kolfiber (För att spara vikt) är det standard, men valfritt den yttre designen kan ta en mer radikal aspekt en huva med luftintag och andra aerodynamiska tillägg som en främre splitter, en bakre spoiler och en bakre luft diffusor. Den 'sko' (den däck) Och bromsar De är upp till tåla sådan kraft, med Michelin Pilot Super Sport (R19 265/35 R19 fram och 295/30 bak) och ventilerade skivor jättar specialist Brembo.

Den senaste tekniken är också närvarande i Cadillac CTS-V 2016, med många alternativ och system, såsom enheten Performance Data Recorder, som registrerar vår tid och körstil. Ingen brist på system som Bose ljudutrustning, en trådlösa mobilladdare (För systemet induktion) och multimedia och system anslutning 'Siri Eyes Free', som förbinder oss med vår smartphone genom röst.

Du kan också vara intresserad

- Cadillac: priser för sina nya bilar

- Elmiraj Cadillac Concept, rent spektakel till den amerikanska