Nissan Micra 2017: att testa en mer attraktiv och sofistikerad bil

Nissan Micra 2017 ny generation av det europeiska smakNissan Micra 2017 ny generation av det europeiska smakNissan Micra 2017 ny generation av det europeiska smakNissan Micra 2017 ny generation av det europeiska smak

Nissan har redan saluförs den senaste generationen Nissan Micra, den femte (1: a generationen i Spanien endast säljs på Kanarieöarna), vars första leveranserna kommer att börja äga rum i mars. Vid tidpunkten för lanseringen, Nissan Micra Det kommer att finnas tillgänglig med en motor Diesel 90 hk och tricilíndrico bensin, också 90 CV, både turboladdad. I mars kommer att släppa en tredje mekanisk tillgång 73 CV, Atmosfäriska och tre cylindrar. Med detta erbjudande är täckt, enligt Nissan, 80% av efterfrågan på motorer i Spanien. Detta betyder inte att det i framtiden, och alltid med hänsyn till kommersiella effekter som får nya Nissan Micra, De kan inte gå med nya versioner till intervallet. Exempelvis skulle en hybridlösning en bensinmotor 4 cylinder och automatisk växellåda. Vad som är säkert är att vi kommer att se köra på våra vägar är mer än sin föregångare, en bil som inte har kommit att skörda framgångarna av de första utgåvorna av Nissan Micra.

den nya Nissan Micra Den tillverkas i Frankrike, i fabriken som Renault-Nissan alliansen Det har i Flins. Den har konstruerats och utvecklats i Europa, tänker bara europeiska förar smaker. Detta förväntas avsevärt öka försäljningen av denna bil i Spanien, nämligen 46% jämfört med föregående generation, vilket var en övergripande strategi bil tillverkad i Thailand. den nya Nissan Micra delar vissa element med Renault Clio, inklusive motor och växellåda, och faktiskt hans beröring körning påminner franska bil, men med större åkkomfort, en liten fördel i åkkomfort, kanske för gott arbete på ljudisolering och suspensioner - och mer njutbar en riktning.

Nissan Micra 2017: Beteende

beteende Nissan Micra Det belyser nivån på poise och stabilitet, närmare den för en kompakt verktyg, och dess kurvtagning agility. Å andra sidan, tar Nissan Qashqai inte bara multifunktionsfärgskärm 5" hela instrumentpanelen, men också systemen Intelligent Ride Control och Intelligent Control Trace. Den första tjänar till att reducera vertikala svängningar av kroppen -at passera över en farthinder, till exempel, medan den andra hjälper registrera bilen i de ritade mer exakt, både selektivt tillämpar bromsarna och motorn, men utan att störa körning och utan att vara påträngande. En annan intressant aspekt är automatisk övervakning broms främre och detektering fotgängare standard i hela intervallet, den perifera kammare, den blinda vinkelsensor och aktiv filhållningssystemet, inte agerar på riktningen men stoppar hjulen från sida till hämta vägen för bilen, märker av en vibration i ratten.

Nissan Micraden Nissan Micra också bryr sig delar av livet ombord som anslutning med protokoll Apple carplay, en ljudutrustning utvecklats av Bose surround funktion och extra högtalare i nackstödet hos föraren, navigatör, etc, alltid beroende på den valda yta, som kan vara Visia, Visia +, Acenta, N-Connecta och Tekna.

I likhet med Nissan Juke, den personalisering är en annan punkt att överväga. annorlunda färger att välja för däck, kjolar och utomhus lampetter kropp och vinyler för huven, tak och sidor. I sin tur inne finns det också möjlighet att välja en rad olika färger för klädsel och lyxiga finish skinnimitation, som finns på instrumentpanelen och dörrar. Resultatet är mycket slående, och en utföringsform som betecknar kvalitet. En framgång som säkert kommer att tala.

Du kanske också är intresserad av:

Vi kör den nya Nissan Micra 2017

Nissan Micra 2017 priser från 13.500 euro

Nya dueller säljer: Citroën C3 vs Nissan Micra