Kontakt: Mercedes S 500 Coupé, fängslande

Kontakt: Mercedes S 500 Coupé, fängslandeKontakt: Mercedes S 500 Coupé, fängslandeKontakt: Mercedes S 500 Coupé, fängslandeKontakt: Mercedes S 500 Coupé, fängslande

den nya Klass S Coupé är känd för alla, dess storlek, på sin framsida, med ljus som gör tider på dygnet och intermittent belysning och görs med inte mindre än 47 kristaller Swarovsky, av lateral silhuett och en tillbaka vilket ger den en egen personlighet och trots sin storlek, är gjorda för "tunnar" hela.

Mercedes S Class CoupeInuti hittar vi en interiör som perfekt återger den nya klass S. den ren instrumentpanel, alla arrangerade kontroller visas så snabbt med ett digitalt instrument som belyser närvaron av två klockor, en för hastighetsmätaren och en för räknaren. I den centrala delen av instrumentbrädan skärmen det fungerar som ett bra ställe att se webbläsaren, stereo, luftkonditionering eller typ av massage du vill ge säten, bland många andra funktioner. Och allt detta med klarhet, ljusstyrka och belysning Låt oss se tecken även när solen slår det.

två mekaniska

I princip endast tillgänglig med S 500 4,7 liter V8 och 455 hk och 63 AMG med 585 hk ström. Vid tiden för hans marknadsföring, planerad till efter sommaren, bara komma hjulsdrivna versioner 4Matic vår marknad, som a priori Det går inte att välja det nya systemet magiska kroppskontroll, som föregriper tillstånd av vägen och verkar på dämpning för fordonspassagerare absolut ingen märker något när de passerar genom ett område med gropar och farthinder. Heller det kan tillhandahålla den anropade S Coupe Curve Tilting Funktion att Det gör att kroppen inte luta när vi gick igenom kurvor. Den senare fungerar med hjälp av en kamera placerad på vindrutan, som "Läs" vänder 15 meter innan den når dem och en sidoaccelerationssensor. Med dessa data, förändring ladda varje dämpare individuellt för att se till att kroppen inte luta minst När vi går igenom en kurva.

Mercedes S Class CoupeDen V8 Biturbo motorn är en viktig allierad när du flyttar mer än 2 ton väger bilen. Men det fantastiska är inte hastigheten som kan uppnås med denna lilla bil vägen är klar, men hur har nåtts. Hastighetsmätaren nål skala mot den övre delen med nästan snabbt endiablada eftersom motorn driver hårt från praktiskt taget tomgång och gör det regelbundet när som helst utan närvaro av de två turboaggregat notera. Till detta måste vi lägga förekomsten av ny automatisk växellåda nio-växlad (Tillval) som gör att höghastighetsdrift med en hastighet av ganska låg hastighet med vad du får i förbrukning och utsläpp. I automatiskt läge fungerar mycket bra, gör det förändringar smidigt och, beroende på det sätt på vilket vi får honom, växling vid låg hastighet eller i den övre delen av disken. I vilket fall som helst för dem som vill ta kontroll över det sätt på vilket det är, har den närvaron av paddlarna bakom ratten.

bakom ratten

Reser motorvägar / motortrafikleder är ett verkligt nöje. Det finns ingen buller inne i bilen än ljudet från utrustningen eller konversationen för passagerare. Prata med dem som befinner sig i baksätet kan göras med en mild röst, vilket resulterar i ännu mer komfort som åtnjuts ombord. Den självsäkerhet som bilen färdas, när det går riktigt fort för denna typ av vägar, gör S Coupé åkande lämnar avslappnad och med en stor känsla av trygghet.

Mercedes S Class CoupePå tvåvägs vägar, S Coupé utvecklar med stor smidighet för sin storlek och vikt. Du kan rulla mycket snabbt, men vi måste alltid ta hänsyn till tröghet som genereras när mer än två tons vikt går vid en viss hastighet. Även inte räkna med något system som agerar automatiskt suspensionen sanningen är att dess dynamiska beteende är förvånande i alla typer av tomter. Den främre änden är riktad med exakt precision där föraren beordrar honom med ratten och bakaxeln har inte "egna idéer" och upprätthålls i banan märkt tillåter en bra hastighet kurvtagning.

Om du vill gå obemärkt förbi, är det bättre att titta på andra modeller, eftersom S Coupé har komplicerat. Men om en bekväm bil för att resa, vilket gör använder varje dag, med höga prestanda och teknik på egen hand ombord på talet som vi lever i, du vill att vi finns det ingen tvekan om att det är ett starkt rekommenderat alternativ. .. om du har 151,500 euro för denna spektakulära modell.