VW Passat Alltrack, utanför spåren

Första Test: VW Passat Alltrack utanför spårenFörsta Test: VW Passat Alltrack utanför spårenFörsta Test: VW Passat Alltrack utanför spårenFörsta Test: VW Passat Alltrack utanför spåren

I slutet av september (och du kan beställa) bjuds ut till försäljning den andra generationen av VW Passat Alltrack, en bil görs på grundval av VW Passat och perfekt för dem som vill använda fordonet även terräng. Utåt det utmärker sig genom att införliva specifika stötfångare, frontgallret bikakestruktur, glidplattor (som är nu plast i stället för stål tidigare, bidrar, bland andra förbättringar, för att minska vikten på Passat) och utsvängda hjulhusen. Dess markfrigången höjs i förhållande till modellen Variant 27.5mm, och utrustade med standardsystem total 4MOTION. Inuti alltför många detaljer Alltrack. Seat tyg / Alcantara, inlägg i instrumentpanelen, golvmattor med sömmar dubbelsträngade eller dörrar tillgång lameller stål.

Det finns med en bensinmotor TSI 220 hk och tre motorer Diesel (Att uppfylla Euro 6) med rätt att 150, 190 och 240 hk. Den nya motorn utvecklar 240 hk mer kraftfull vridmoment som har erbjudits hittills i Passat: 51,0 mkg. Den 150 hk TDI version, som meddelade att varumärket kommer att vara den mest efterfrågade, det erbjuds med 6-växlad manuell växellåda, och motorvägen är mycket balanserad i att leverera vridmoment och effekt, buller och ljud redskap. Inte svika alls trots att mindre prestacional dieselmotor, men är också den bästa siffror registrerade konsumtionen: 4,9 l / 100 km och den mest attraktiva ekonomiskt.

De andra versioner av VW Passat Alltrack standard utrustad automatisk DSG dubbelkoppling. Vid slutet av detta år förväntas växa raketer erbjuda med ankomsten av bensin 1,4 TSI 150 hk. den systemstart och sist start&stanna är standard i hela sortimentet, liksom systemet bromsenergiåtervinning.

Off-road-läge

För körning off-road, har ett unikt sätt att köra off-road. Du behöver bara aktivera valsknappen drivprofiler mittkonsolen, som ligger intill ratten av växelspaken, så att profilmenyn är aktiverad. När vi väljer Off-road sänkning systemet är aktiverat i sluttningar och ABS-styrintervallet modifieras när plötslig bromsning sker i torr terräng.

priser

Den nya VW Passat Alltrack saluförs med ett pris som börjar på 40.290 för 2.0 TDI 150 hk-versionen, men med introduktionserbjudande priset förblir på 37.450 euro. Volkswagen lägger även en främjande paket som har 18-tums däck -instead av 17 bär serie-, radionavigationssystem "upptäck Pro" med CD uppspelningsfunktion, MP3 och 8 högtalare, reservhjul storlek, backkamera och LED-strålkastare.