Kontakt: Kia Carens, exponentiell framsteg

Kia Carens, exponentiell framstegKia Carens, exponentiell framstegKia Carens, exponentiell framstegKia Carens, exponentiell framsteg

Mer kompakt än den modell som den ersätter de nya Carens visar modern och attraktiv bild, radikalt annorlunda än vad vi var vana vid att se de senaste åren. Även om det är något kortare minibuss av den tidigare utgåvan, har en hjulbas fem centimeter högre, tillåta utöka kapaciteten i bagageutrymmet och utrymme för passagerare av kvadraterna den andra och tredje raden-om vi väljer ytterligare två ställen, med en extra 700 euro.

Kontakt: Kia Carens, exponentiell framstegfunderar mångsidighet, Den har tagit fram en funktionell interiör, full med hål för att avsätta föremål och de andra glid säten i rad 30 cm för att variera kapaciteten eller inre skon. den inre bredd är det något verkligt tre vuxna passagerare, eftersom det centrala torget är något smalare. För att lösa detta problem, kan du flytta några centimeter framåt eller bakåt med avsikten att axlarna av passagerarna förblir an att resa mer bekvämt.

I varje fall är startkapaciteten 536 liter i femsitsig versioner av 492 liter i sju med två platser i den tredje raden vikt eller 103 liter Om du reser med sju sittplatser utplacerade. den sista två platser är endast praktiskt för barn eller små storlek resenärer, samt vara något smalare, de inte erbjuder mycket benutrymme.

Bensin och diesel

Kontakt: Kia Carens, exponentiell framstegOmrådet som ska säljas i Spanien från slutet av april, Den innehåller en bensin version 1.6 GDI 135 hk, även om det inte förväntas nå 166 hk 2,0 till vår marknad. De som anländer och vara centrum av intervallet kommer att utrustas med två möjligheter Dieselmotor 1,7 CRDi, i deras varianter 115 eller 136 hk driva, initialt utrustad med manuell växellåda sexväxlad. Lite senare kommer 136 hk-versionen har en sexväxlad automatlåda med momentomvandlare.

Det pågår bekväm, med en mjuka suspensioner Mörön, Håll kroppen i kurvor, och ganska exakt adress, med möjlighet att reglera nivån på stödet tre olika nivåer'Normal', 'Comfort' och 'Sport'. När det gäller dieselmotorn, 136 hk variant verkar mest lämpligt efter modell filosofi, eftersom även om det har en särskilt skrymmande och voluminös kropp, är det en speciellt konstruerade för färd belastning modell bekvämt. Svaret är bra från mycket låga varvtal och visas starkare för att övervinna 2,000 rpm. Samtidigt finns det ingen större skillnad i förbrukning mellan de två alternativen diesel med 0,2 l / 100 km för de mer kraftfulla, vilket inte är mycket betydande för att underhålla.

den utrustning Det är ett av de områden där varumärket har lånat särskild uppmärksamhet, inklusive aspekter som rör säkerhet och komfort. Beroende på trim nivå, Concept, Drive och Emotion, Det kan ha element såsom systemet meddelande om ofrivilliga byta körfält, strålkastare xenon, backningskamera, automatisk dubbla zon klima, panoramatak glas, autonoma parking system, startsystem med smarta nyckel, pekskärm navigering upp till sju inches, etc.

Maximal intern kapacitet

Kontakt: Kia Carens, exponentiell framstegEn aspekt där mer har påverkat varumärket att förbättra mångsidighet har varit möjligheter att anpassa inredningen till kundernas behov. Således, förutom att erbjuda rullnings säten 30 cm, har det vikning främre passagerar ryggstöd, Det ger en belastning längd till 2150 mm. inkluderar även dimensionerna hos stammen, med en bredd av 1109 mm och en höjd av 766 mm till taket. Bortsett från kyld handskfack, De är anordnade hål i dörrpaneler, under golvet av den andra parkett, eller under stammen, som förblir gardinen om nödvändigt.