Test: Porsche Macan S, rovdjur

Test: Porsche Macan STest: Porsche Macan STest: Porsche Macan STest: Porsche Macan S

Visst det Macan Det har varit bilar mest omtalade under de senaste åren, antingen vara en opublicerad Porsche, eftersom det skulle innebära för varumärket och positionera dig ner en stegpinne på en mest populära segment än jag brukade och igen med en annan SUV. Det kommer att finnas alla typer av åsikter, men eftersom åtgärder vidtogs "onaturlig" med den första SUV, Cayenne, och att första mekaniska Diesel anordnad på den egna Cayenne och sedan på sport saloon panamera. Och nu, assimilerat dessa stunder, jag tror att det finns många nya lyckliga och stolta ägare Porsches glad att allt hände.

Effekterna har nu sin en, för om du tvivlade mellan Audi Q5, BMW X3 eller Mercedes GLK som finns i överflöd i våra gator, ja, överst i området och sedan de inte längre många, Porsche frestar en superb produkt, med en speciell gloria och även ett lagförslag är högre, verkar det rimligt att remsan där de mer eller mindre motsvarande versioner flytta.

Porsche Macan S

säger att den Macan är en Porsche Det kan tyckas självklart, men det har mycket budskap. Påminner om att Macan Det drar nytta av synergieffekter Volkswagen grupp och i synnerhet den Audi Q5 Han har fungerat som utgångspunkt... som skulle säga. Framför allt tror jag att alla icke-förhandlingsbara värden av märket är närvarande och glans som någonsin.

Design, tror du, men förnekar inte att utsidan är en utmärkt övning i hur man förvandlar ikonen Porsche framför alla andra, 911, i en praktisk SUV. Inuti omedelbart andrum panamera och Cayenne, för den robusta instrumentpanelen och i synnerhet massmittkonsolen som kännetecknar Porsches "familj". Kanske för dessa referenser, trimmar konstig dörr eller en lägre plastisk kabinen och inte av tvivelaktig kvalitet, men eftersom jag är van vid cockpit av Porsches som passerar genom våra händer är helt täckt med naturläder.

Innan man går in djupare roll, jag vill resumirte den inre utrymme Det är bra i alla riktningar. den vackra körläge har både sports nogräknade, som mycket bekväm sedan. Och utan att gå att värdera "mm ovanför, nedanför mm"Generellt är det en 4/5 sits med generösa bagageutrymmet motsvarande. bakom central plaza Den är betingad av den transmissionstunnel och formen av bänken, men vi gillar alla rivaler. Om långt tror du de normer som införts Porsche är typiska för varumärket, mekanisk analys och därmed sin egen roll du bekräftar enastående kvalitet och senior av det hela.

Porsche Macan S

Redan pågår, skulle jag inte tänka mig att det första skulle jag kalla uppmärksamheten hos en Porsche Det skulle bli hans exceptionell mjukhet rullande. den Macan är den Första SUV i denna kategori du kan montera luftfjädring och bara för detta, är det redan i en annan dimension. Ruedo också med enorma Valfria hjul 20 tum och minskad däckprofilen, men är det överraskande filtrering gör vägen, i den utsträckning som skulle se till att det är den bästa Porsche i detta avseende. Jag tror att över 200 kg väger mindre än en Cayenne ekvivalent är avgörande för att ha mjukare morons utan att kompromissa med andra frågor. Men det är den helhet som leder du får ett rulla utsökt raffinerad.

detta Macan S Den har en 3,0 V6 Turbo 340 hk vilket också första som slår du är hans enorm slät och progressiv rotation. Jag förstår två kamrater som berättar för mig att vid första Macan S Han har lämnat dem kalla. Cold eftersom av naturen, relatera Porsche med starka känslor och sportig temperament. Men från början, den Macan är en formidabel lyxsedan och jag överdriver inte om jag säger att jag inte vågar berätta en saloon som gör betydligt bättre, valsning, bacheando, avancera.

synkronism mellan fjädring, styrning, motorn och växellådan är fantastiskt att följa samma manus, ett skript som kan förändring knapptryckning. med luftfjädring De arbetar med variabla dämpare och nyckel idrott ändring av lagar den riktningsändring och accelerator, Du kan variera inställningen av spjällen. Kombinationerna är många, eftersom det också kan modifiera bara dämpningen (3 lagar) 10 mm och minska körhöjden (Och upp 40 i off-road-läge). Om du går för de mer sportiga, sedan ändrar bilden dramatiskt och vakna upp till Porsche inom.

Porsche Macan S

den Cayenne Det är ett utmärkt exempel på hur Porsche masker kilo och centimeter som en. Gör det med mindre overhead och storlek måste vara mindre komplicerat och överväldigande resultat. Mellan kurvorna, rytmen kan du införa Macan det är fantastiskt. Återigen överraskande, även genom att känna klart starkare kompression och förlängningen behöll Macan har en poäng av mjukhet i deras reaktioner som jag inte har en Cayenne. Gira mycket platt, med en snabb och balanserat stöd framtill och från det ögonblicket kan du strypa och utan medkänsla.

den fyrhjulsdrift är den Porsche äger, med lamellkoppling center som distribuerar vridmoment mellan axlarna i enlighet med behoven för tillfället och du kan se i ett diagram. den elektroniska hjälpmedel även de gynnar spin Varje hjul individuellt. den Macan Tractions konstigt, verkar det inte lätt att bryta motorn och följaktligen är neutrala reaktioner, sant att din order hjulet. har också sin punkt "framdrivning"Inte acceleratorn, om du inte väljer den aktiva bakre differential, men chassit rundade också kurvan ritning massöverföringar.

Porsche Macan S

den motor också har en dubbelsidig och lika utan att förlora det mjukhet och progressivitet, hans enhet tar dig för att få imponerande accelerationer, inte alltid dina känslor kommer att passera den. den 3,0 V6 Turbo Det fungerade djupt för Porsche: torrsump och distribution VarioCam Plus De är bland annat egna bidrag på blocket Audi. som den DSG-växellåda PDK, av utsökt mjukhet i normala övergångar, och devilish hastighet med sportigare lagar. Vale Porsche Han har tappat en stegpinne, men har också gått upp varje standard segmentet.