BMW 7-serie 730d xDrive, högsta bil

BMW 7-serie 730d xDrive, högsta saloonBMW 7-serie 730d xDrive, högsta saloonBMW 7-serie 730d xDrive, högsta saloonBMW 7-serie 730d xDrive, högsta saloon

Jag erkänner att jag kände överväldigad att sitta ner och därefter leda den nya serie 7 av BMW. Som vid andra tillfällen och även de som numrerade rivaler, den första erfarenheten som är den 6: e generationen serie BMW 7 Tar dig att behöva assimilera så många nya saker, uppskattar du ett ansvarstagande varumärke som du förklara på plats hur bilen fungerar. I mitt fall var bara 10 mycket korta minuter för att inte höra mycket, inte behandla många och många nya funktioner att genomföra dem i vad som skulle bli en lång och varierad resa genom lusas landar.

Jag kommer att säga att nyckeln till den nya serie 7 Det liknar en smartphone (Med induktions ladda inklusive även mobil som accepterar), en skärm display taktil som kastar lite bil information. Från lobbyn på hotellet där vi stannade, jag rådfråga nyckel autonomi 730d väntar på mig utanför parkering, cirka 300 meter. Jag noterar också i display den skiftnyckel allt dörrar och grindar de är stängt. enligt bana "min" införande serie 7, öppnas med fjärrnyckeln bil och jag i realtid på displayen. Han hoppades att jag desaparcarlo distans från utanför formen, men detta funktion är inte tillgänglig upp november. Och det är fortfarande märkligt att förseningen inte svarar på svårigheter tekniker men lagstiftnings. Lagen kräver att alla bil att den rör sig i en via allmänheten måste vara självklart dirigent till board. därav körning autonom kommer att utvecklas i enlighet med hur du lagstifta om det.

I detta fall, med tanke på den lilla område (du måste rikta den främre bilen med garage eller parkeringsplats och vi kan bara gå framåt eller bakåt vår 7 Series 1,5 gånger dess längd -Body normalt 5,10 meter), verkar det som om lagen är ett verk av specifikt tillstånd och de bekräftade de ansvariga för varumärket i vårt land, i Spanien kommer att vara omedelbara möjligt. inga bakslag är alltså inte ditt system underhåll av lane aktiv, vilket i kombination med den Aktiv farthållare, Han är kapabel leda oss av en huvudväg, efter vägen av rälsen och anpassa hastigheten på bilen som föregår oss. Men kräver det vår uppmärksamhet och systemet känner av om vi inte är i kontakt med ratten, varnar oss att ta kontroll.

BMW 7-serien 730d xDrive

Jag skulle kunna skriva en seriell med all utrustning som har den nya serie 7, genom det sätt förbättra hans kapital av serie eftersom de känner igen varumärket finns en uppfattning att BMW komma "skalade"Men jag kommer att berätta bara de mest innovativa, resten inte längre något mer advanced vi vet industri, i fallet med serie 7 Det omfattar allt.

BMW Han har utvecklat en systemet att erkänner en serie av gester vår standard händer att acceptera eller avvisa samtal telefon, upp och ner den volym radio eller aktivera en snabb åtkomst. Det är förvånande att se hur bilen lyder gestural kommandon, vilket är sant ibland är förvirrad med naturlig handrörelser om du gestikulera under körning (vi säger att vi inte bör göra). Du kommer att tycka att samma ordning du kan göra det med gest, förflyttning av en fysisk kontroll eller röra en virtuell kontroll nu beröra den centrala skärmen. Krävs?

Du kan också ha en tablett avtagbar från någon passagerare också styr många av de funktioner av komfort och multimedia finns, som är oändliga. Anställa den avgift, kan du göra din serie 7 en WiFi är tillgängligt och se externa terminaler och interna skärmar ordnade i rutor tillbaka vad Google värld sätter till hands. Onödigt att säga att miljön för ljusstyrka, plats, material, inställningar, tystnad växel och själv kvalitet av valsning bilen är mycket mer än exceptionell.

Visst du har sett och gillat som passagerare, men jag försäkrar er att dirigent är en annan privilegierad den serie 7. den komfort Det är något som kommer i stora mängder som standard i en representation sedan och även om det är bättre än en annan kan vara rekommendation, denna gång BMW han har tune en serie 7 där förnimmelser släthet och filtrering möjligen de når de bästa nivåerna av konkurrensen. den suspension detta är pneumatik i två axlar (Tidigare endast tillbaka) och aktiva dämpare, som stabiliserande som minimerar kroppen rulle.

Han är känd i kommandot BMW som låter dig välja mellan körlägen ECOPRO, komfort och idrott, debuterar fjärdedel läge: adaptiv. den anpassning således dynamiken mellan många parametrar som påverkar suspension, inte bara reagerar tid real en oförutsedd, förväntas också att veta vilken typ av tracings cirkuleras för att erhålla information navigationssystem, och även av den läsning en främre kameran Det gör trafik som föregår oss och vägen layout. Åkkomforten är extraordinär och därför mer häpnadsväckande är hur smidig känner det också. Om jag säger att BMW förberett en resa som hade gjort ett par månader innan Opel Adam S i sin internationella presentation och fortfarande många delar av retorcidísimos Rallie Portugal, Du kan få en uppfattning om meddelandet ville också förmedla varumärket.

BMW 7-serien 730d xDrive

att "passa"Vänd och kör serie 7 som det gör på dessa vägar du har mycket meriter. frisättning "skärning" Det kommer att 5.10 meter, 14 centimeter mindre än den version lång strid. Denna generation är större än den tidigare, men också annonserat 130 kilo mindre vikt. I dess monocoque och kaross kombineras stål hög hållfasthet, med plattor aluminium och Lameller CFRP, eller annorlunda uttryckt, om polymerer förstärkta med kolfibrer. Anyway dess agility och manövrerbarhet döljer mer, nämligen adress integrerad (Valfritt) redan öppnade serie 7 ovan, men i denna generation stöd dragkraft xDrive 4x4 (Valfritt beroende på motor). med 4 hjul dragning och riktande, känsla säkerhet och effektivitet detta är brutala. Överraskande, en salong av sådan omfattning "trots" och "Mät" så lite i deras styrt i ett bergigt tvåfiliga. bröst avlägsnades BMW och med rätta forma kombinera komfort och dynamik av denna nya serie 7, när a priori om du definierar en konfiguration för den första, oundvikligen du anta åtaganden i den andra, och vice versa.

den nya 7-serien Det kommer att vara på spanska återförsäljare omedelbart. Utbudet kommer inledningsvis med en Diesel version (730d) engined 6 cylinder 265 hk 3,0 och version av bensin (750jag) Motor 4,4 V8 Turbo 450 hk, båda förknippade med en automatisk 8 förbindelser med glidfunktion. Standard på 750i, den xDrive finns på 730d och dubbel alternativet kropp. För senare redan aviserat en 740E hybrid version.