2017 Mercedes E-Klass Kombi: bevis lyx familj

Test Mercedes E-klass EstateTest Mercedes E-klass EstateTest Mercedes E-klass EstateTest Mercedes E-klass Estate

den New Mercedes E-klass Estate överraskningar med utformning mycket stiliserad, moderna och mjuka former. Inte överraskande har det sökts en dynamisk och sportig bild, för en typ av karosseri som blir allt populärare, särskilt bland de yngre kundkrets, älskare av sport och utomhusaktiviteter. Det bör noteras att på marknader som Tyskland två av tre E-Klass Kombi säljs något liknande händer i Italien, medan det i vår marknad knappt når 15 procent, även om denna andel ökar.

I tillägg till attraktionskraft, New Mercedes E-klass Estate 2017 Du kan också skryta med en extraordinärt interiör rymlighet. Den har en bagageutrymmet med en kapacitet av 670 liter som kan nå 1,820 liter Om baksätena. Dessa kan replikeras i en proportion 40/60 och den återstående ytan är också helt slät, vilket avsevärt underlättar transportera stora föremål. Emellertid, kan volymen i bagageutrymmet passera 700 liter om väljs en position hos den bakre ryggstödet 10% mer vertikalt. den lastkapacitet når 745 kg och förutom Estate Det tillåter upp till 2100 kg bogsera. För detta ändamål rekommenderas luftfjädring Air Body Kontroll Det erbjuds som ett alternativ och att Estate alltid förblir horisontell. Du kan också montera en tredje raden, speciellt utformad för små barn och som avsevärt ökar mångsidigheten hos denna version.

Mercedes E-klassden baklucka Mercedes E-klass Estate 2017 systemets funktioner serie elektriska driv och eventuellt kan du ha ett system som gör det möjligt för foten passerar manövrera lägre bakre stötfångaren. Det är också möjligt att stoppa bakluckan i valfritt läge och begränsa öppningsvinkeln för att förhindra repor på plattan om, till exempel, är begränsad garaget takhöjd.

2017 Mercedes E-klass Estate Motorer

den nya E-Klass kombi Det kommer att finnas med samma motorer som sedan, Vid en första erbjudandet är begränsat till E 220d av 194 hk, medan bensin är tillgängliga E 200 och 250 med 184 och 211 hk respektive. Bland Diesel senare också nå tillgång variant E 200d med 150 hk och den kraftfulla E 350d med motor 3 liters sexcylindrig. I bensin tillförseln kommer att öka med E 300 2-liters turbomotor med 245 hk, också komma till marknaden en Hybrid plugg som kallas E 350E.

Beroende på vilken version, kommer att erbjudas sexväxlad manuell växellåda eller automatisk 9G Tronic, logiskt är det mest efterfrågas av allmänheten. också Det kommer att erbjudas i köra 4 Matic med vissa motorer, ett annat alternativ att överväga är dämpnings Agility Agility Kontroll Kontroll och nedsänkta höjd 1,5 cm. Priset på E 220 d Estate är € 53.350, € 52.100 på E 200 och € 57.200 på E250, motsvarar en ökning på 3 till 5 000 euro avseende halvkombi.

Du kan också vara intresserad

New Mercedes E-klass Estate: priserna

Den nya Mercedes E Class 2016 sett inifrån

Framtiden för Mercedes-Benz: de nya bilarna kommer