Kontakt: Ford Tourneo Courier, den lilla familjen

Kontakt: Ford Tourneo Courier, den lilla familjenKontakt: Ford Tourneo Courier, den lilla familjenKontakt: Ford Tourneo Courier, den lilla familjenKontakt: Ford Tourneo Courier, den lilla familjen

Erbjudandet i segmentet B verkar oändliga. Ford lanserar dessa dagar Courier slutområde Tourneo, en Ljus Commercial blir Minivan, Det noteras för sin bredd och mångsidighet minskat i storlek. Göras på grundval av B-Max och Party, syftar till att svara på den ökande efterfrågan, får vi veta, aktiva familjer att offra, på ett sätt, design och estetik lastkapaciteten och det inre utrymmet. Dess mer än 708 liter belastning, kan utökas till 1656 med raden av baksätena nedfällda, (i dess 4,17 meter lång och 2,06 bred och dess höga 1,72), är några av sina bästa argument. Det kan ta upp till fem passagerare. den Tillgången till dessa baksätet är enkelt och bekvämt från den breda sidan skjutdörrar, enkel öppning.

Ford Tourneo CourierInuti finner vi Många delar av utbud av bilar, Ford. till att börja med instrumentpanelen, mycket riktigt, med hängande eget varumärke modeller utrustade med SYNC (Med AppLink, röststyrd, från september), med 3,5 tums MFD (tillval för 800 euro). Förarplatsen är bekväma, med allt till hands och erbjuder sin egen märkliga utrustning bilar i sitt segment. från obligatoriska stabilitetskontroll, ESC och start i backe assistans, den systemet bromshjälp, EBD, det släpvagn gungning kontroll och regnsensor och ljus. I siktet är rivaler som Citroen Nemo, knapp Peugeot eller Fiat Qubo.

Sammansättningen av intervallet Tourneo Courier är mycket enkel. Två utrustningspaket, Trend och Titanium, och tre motorer, två diesel Duratorq TDCi, 1,5 och 1,6, 75 och 95 hk, respektive, och en bensin en 1,0 EcoBoost 100 hk. Detta är ett segment där det finns lite bensinmotorer, en stor möjlighet att skina motorer Ford EcoBoost innehåll. Medan de flesta försäljningen kommer att gå till de två Diesel, är det faktum att Bensin beteende och konsumtion, meddelar 5,2 liter blandad förbrukning, innehåll, gå upp lite mer i Real- testet, kommer de att göra mer än man tror. Det är vig. Alla motorer är förknippade med en femväxlad manuell växellåda lätt att använda och mycket smidig.

Tourneo Courier pris på 16.380 euro del med transport och ingår skatt, vilket motsvarar 1,0 EcoBost 100 hk, och Diesel 17,780 euro som det är vad det kostar 1,5 TDCi.