Nissan Navara 2017: Marocko testa den nya pick-up

Test Nissan Navara 2017 bilderTest Nissan Navara 2017 bilderTest Nissan Navara 2017 bilderTest Nissan Navara 2017 bilder

Fältprestanda hos en traditionell SUV med finish och beteendet hos en SUV, Dessa är nycklarna som Nissan har utformat ny generation av Navara med ett mycket tillfredsställande resultat.

För att öka New Nissan Navara 2017 ett mekaniskt handtag 2,3 liter med utsignalerna från 160 eller 190 hk, associerat både till en manuell växellåda sex relationer, även om den senare kan också ha en 7-växlad automatisk växellåda. En kinematisk kedja söker effektivitet initialt i en driva de bakre hjulen, men om villkoren är komplicerade vidhäftning tillåter ansluter framaxeln och även reducerande växellåda, allt hanteras av ett elektroniskt traktionssystemet som inkluderar stöd i branta nedgångar.

den högeffektiv drivsystem den Nissan Navara 2017 Vi har sett över Saharan Erg Chebbi (Marocko), och en rundtur i sten banor i synen på sanden.

Nissan Navara 2017med dessa så extrema och särskilda villkor, Det noteras befogenheter nytt upphängningssystem Multi bakre fjädrar, som ersätter armborst hålls i King Cab versioner professionell användning Nissan Navara 2017.

Detta nya upphängningssystemet Nissan Navara Det är ett elastiskt system, 20 kilo lättare, som inte bara har förbättrats åkande komfort, men det har förfinat sätt i fordonet vilket gör det mycket mer stabil och mindre nervös, samtidigt som extra utomhus rundtur i dessa hjul och massor av fart när man läser ojämn terräng.

den elektroniska hjälpen den dragkraft har stillsam den allmänna trenden av tidigare versioner att släppa bakaxeln på utsidan av kurvan formade skid bakaxeln kan modulera, och i detta fall på företaget som instabilt som sanddyner, dragkraft och hantera dragkraft på ett kontinuerligt sätt.

Du kan också vara intresserad

- Renault Alaskan, den nya pick-up franska

- New Volkswagen Amarok 2017, första bilderna

- Mitsubishi L200, så den nya generationen

- Mercedes X-klass Concept: den nya pick-up med stjärna