Skoda ser på fremtiden: Skoda Yeti og Skoda Octavia 2017 2018

Skoda ser på fremtiden: Skoda Yeti og Skoda Octavia 2017 2018

den SUV-segmentet Den er merket i rødt på tidig agenda Skoda modeller. Det er snakk om at innen år 2019 vil presentere minst fire nye medlemmer i denne kategorien som stiger i de senere år. Blant dem, vil en av hovedpersonene være utvilsomt ny generasjon Skoda Yeti, i 2017. Men han ikke bare lever Skoda SUV neste årene. Ett år senere, 2018, en annen modell som vil passere gjennom hendene på designere er Skoda Octavia, som de avvente en rekke estetiske innslag.

Skoda Yeti 2017

den Skoda Yeti Det er en bil som har et stort følge takket være sine mange praktiske løsninger og en svært personlig og sterk estetisk linje. For å følge i gapet i Skoda forbereder en ny generasjon, som vil markere før og etter, ikke bare i design, også i nye løsninger, plass og dynamiske kapabiliteter.

Skoda Yeti fremtiden vokser i størrelse over dagens modell, noe som sikkert kommer til å rapportere forbedringer med hensyn til praktisk og innvendig kapasitet. Stil kapittel, bringer en meget markert lateral ribbe dynamikk til sin utforming, det som legger man nedre glassoverflate i side. Dermed vinduene, for å redusere størrelsen som de nærmer seg baksiden av bilen, få en større følelse av robusthet og rotundity. Det endrer også ansiktet, med lykter delt horisontalt i to deler. Kort sagt, et design som har lite å gjøre med strømmen.

Skoda Octavia 2018Skoda Octavia 2018

Det er flaggskipet av omfanget av Skoda og tradisjonelle verdier som representerer den tsjekkiske produsenten. Noe som sikkert kommer til å holde på restyling saloon, planlagt 2018. I den nye Skoda Octavia utgangspunktet endre frontlykter, De tar i bruk en delt vertikalt utforming. Denne oppdateringen også vil fortsette i den kjente versjonen, Skoda Octavia. Som kombi, den Skoda Octavia endre utformingen av frontlykter og dekk. uten å glemme tilkobling seksjon. Det som synes klart er at for en plug-in hybridversjon blir nødt til å vente til neste generasjon. Denne teknologien først treffer Superb, før slutten av tiåret.

Du kan også være interessert

Skoda Yeti: 5 grunner til å kjøpe

Skoda Octavia og Skoda Superb, praktiske i to formater

Nye Skoda Monte Carlo varierer med sportslige sjel

Skoda Octavia RS, nå med firehjulsdrift

Skoda Octavia Combi Biker for sykkelentusiaster