Volvo XC60: prova en ny SUV med allt det bästa av XC90!

Volvo XC60: alla foton av den nya SUVVolvo XC60: alla foton av den nya SUVVolvo XC60: alla foton av den nya SUVVolvo XC60: alla foton av den nya SUV

Kanske utseendet på Volvo XC60 inte banbrytande, eftersom denna nya SUV tittar entroncar på en gång med framgångsrika förflutna som lämnar efter sig och komplettera den med målstolparna som ger så goda resultat i sin storebror, Volvo XC90. Därför delar de estetiska DNA med framför familj och de optiska med den redan vanliga ny stilistiska språk Thor Hammer genom flagga.

Men inte bara detta vad de nya Volvo XC60 delar med sin äldre bror XC90: vi finner också mekanisk familj med 5 motorkonfigurationer vi redan visste: XC60 254 CV T5, T6 och T8 320 hk hybrid plugg 320 + 87 CV i avsnittetbensin, och versioner D4 190 CV och D5 235 i kapitel diesel. även inne Du tror att du har lagt kontrollerna av Volvo XC90, Även om du kommer att behöva tillämpa själv att uppfatta detaljer som är ett steg nedan: svår uppgift om den optiska effekten av den centrala skärmen som ser mindre är det inte.

När det gäller design, kvalitet, anslutningsmöjligheter, komfort och säkerhet, allt Det som är bra volvo XC90 klonas detta XC60 -Inte alla svagheten eftersom det gör alla premie varumärken. Livet exceptionell ombord, med stora ytor, material bortskämd med en elegant design som förmedlar fred, harmoni, lugn ... Allt mycket praktiskt med stora centrala skärmen verticalized att när du vänjer enkelt, snabbt och intuitivt. Front styrbox browser digitaliserad representation mellan de främre projektions klockor och färginformation på frontpanelen. Start-knappen och val av körlägen av diamant spets också styr ... som i Volvo XC90. bekväma, mycket bekväma säten för främre passagerare, för kilometer förbi och passera utan motstått tillbaka ...

Bakom, i nya Volvo XC60 är en rätt dimension om plats för två passagerare i sidan, eftersom centrum kommer att behöva genomgå en påträngande transmissionstunnel. Det uppmärksammar i detta nya SUV sak att lyfta fötterna för att få tillgång / ned baksätet, förutom att uppfylla en utrymme för att passa de något smala ben och en dörr som kunde öppna en viss grad mer. Men efter att ha passerat denna upp / ned, dess högsta kvalitet inredning undertecknas av en rätt boot 500 liter kapacitets något större än Volvo XC60 saliente- och med mycket regelbundna former.

Volvo XC60Volvo XC60: upp

Dynamiskt har vi lett i nya Volvo XC60 D5 235 hk version, som kännetecknas av kompromiss mellan effektivitet och DEN dynamik. Är ett medium SUV mer flexibelt än den övre XC90 är en bil som skjuter kraftigt från botten och toppen spelar med en automatisk åtta hastighet llanear gör det till en fröjd utan att motorn bullernivåer och överföra endast långa utvecklingen för lång för konsumtion fördelar. Och det är här kommer en annan av sina styrkor: akustisk ljudisolering arbete en interiör som gör medel takt på motorvägen du undrar om du kör en diesel eller bensin.

Dessutom spneumatisk USPENSION I vår testenhet XC60 sväljer allt för att du känner väg ombord på en flygande matta ... även om du möter vakter liggande. Volvo XC60 SUV detta en mycket mer balanserad än sin äldre bror -languages ​​inte bara en estetisk öga med bättre proportioner-men också i den dynamiska kapitel där XC60 D5, till exempel, meddelarpå acceleration 0-100 km / t på 7,2 sekunder, en maximal hastighet på 220 km / t och en genomsnittlig förbrukning av 5,5 l / 100 km för CO2-utsläpp på 144 g / km. En stor bil.

Du kanske också är intresserad av:

XC20 Volvo: nya Audi Q2 SUV rival?

Volvo XC40 nytt: anländer 2017

Volvo kommer att lansera sin första elektriska 2019