Mini intervall 3 och 5 dörrar: bästa bensin- och dieselmotorer

Mini intervall 3 och 5 dörrar: bästa bensin- och dieselmotorer

Även bensin Cooper går riktigt bra med enastående prestanda, inte som i pasadas- upplagor, den Cooper S Det ger oss möjlighet föryngra några år mer när vi är på din hjul, sportig acceleration och en omedelbarhet i sitt svar att hooked. Den ekonomiska insats är mycket högre, med en skillnad på 5400 euro, men även dess standardutrustning är något bättre än Cooper.

Trots detta, om vi har en tillräckligt utrustad enhet, måste ta till valfria element, vilket inte är svårt att övervinna lång barriär av 30.000 euro; som för många kan det vara onödigt att vara bara en "utility" segment B. I nästan ändlös lista av alternativ för den mest intressanta versionen vi ser är: LED-strålkastare (850 euro), den adaptiv dämpning (525 euro), den driving Assitant (1,050 euro som inkluderar adaptiv farthållare kamera signalläsning, automatisk växling mellan helljus och halvljus och automatisk bromsning assistent staden mellan 15 och 60 km / t.), The parkeringsövervakning Bak (360 euro), den lätta och regnsensorer (125 euro) incompresniblemente som inte är av serie-, den färgstarka och praktiska panoramatak (950 euro), radio visuell Boost (530 euro) skärm 6,5 "och högre anslutningsbarhet och 17 "hjul (650 euro).

Mini 3 dörrarI Diesel, Mini Cooper D

Därför, om vi vill en billigare Mini och framför allt, lite mer praktiskt, bättre titt på dieselmotorer. Bland dem, om vi söker mellan bästa pris / produkt den cooper D med kroppen femdörrars segra. Tack vare sin större amplitud är mycket mer mångsidig än tre dörrar är nästan lika visuellt tilltalande och håller en utmärkt balans mellan prestanda och förbrukning. Med enastående siffror tack vare en ökning av 0 till 100 km / t på 9,5 sekunder och en genomsnittlig förbrukning av 4,7 l / 100 km enligt urkunder som erhållits genom vår Technical Center. Allt för en 25,220 euro resulterande från summan av mängden av bilen (23.000 euro) och utrustning väljs för att sätta upp vår enhet, efter tillsats: det multifunktionsratten att driva radio, farthållare ... (300 euro), den bakre parkeringsövervakning (350 euro), den dimljus (150 euro), den lätta och regnsensorer (120 euro), den fällbara armstöd (150 euro), radio visuell Boost Bluetooth (500 euro) och metallfälgar 16 " (650 euro).