10 ‘halliker’ og eksotiske biler som ikke er solgt i Spania

10 biler'chulos' y exóticos que no se venden en España10 biler'chulos' y exóticos que no se venden en España10 biler'chulos' y exóticos que no se venden en España10 biler'chulos' y exóticos que no se venden en España

Dodge ChallengerDodge Challenger

snakker om Challenger snakker om en av 'muskelbiler' legendariske, ved siden av også modellere Dodge, den Lader (Dette i sin moderne generasjon kupé kroppen igjen etter en sports sedan med type fargestoffer) og, selvfølgelig, ved siden av Ford Mustang og Chevrolet Camaro (de to sistnevnte dersom de selges i Spania). Dens historie er omfattende og dens opprinnelse som en stor amerikansk idrett begynner i 1969. Foreløpig er det amerikanske markedet som markedsføres under følgende mekaniske versjoner: 3.6 V6 Pentastar 309 hk 5,7 V8 380 hk SRT 6.4 V8 491 hk SRT Hellcat og 6,2 med 717 hk kompressor. Les mer om Dodge Challenger SRT

Dodge Viper SRTDodge Viper SRT

Det er en av de store sports føll savner, snakker vi om Dodge Viper SRT, en bil enn i tidligere generasjoner som tråkket på landet vårt selv, men for et par år lenger selges i det spanske markedet som en ny bil. i sin range 2015, Ingrediensene er 'klassisk' av en amerikansk sport: spektakulær design og stor forskyvning motor, i dette tilfellet en spiss propell 8,4 V10 av 'bare' 654 CV.

Honda OdysseyHonda Odyssey

den Honda Odyssey er en interessant minivan med noen popularitet i hjemlandet Japan og i andre markeder som USA. I deres hjem er det som markedsføres den femte generasjon (med versjoner av syv eller åtte seter), mens i Nord-Amerika og gå for fjerde generasjon. Sikkert en bil som vil utfylle positivt utvalget av Honda i Europa (for noen år siden, ja som solgte den såkalte Shuttle).

Honda N-BoxHonda N-Box

Tenure på en av de siste "Kei bilenes japansk land på markedet, Honda N-Box. Firkantede former minner oss litt Kia Soul og Nissan Cube (Den sistnevnte ikke lenger selges i Spania). Den kompakte størrelsen av 3,39 m lang, 1,47 m bred og 1,77 m høy plassert ham som en meget tilbøyelige til å bevege seg gjennom trafikk mettet byer kjøretøy. Den motoren på 660 cm3 forskyvning er mer enn nok for sin viktigste oppgave.

Ford F-150Ford F-150

den Ford F-150 er en pick-up med karakter, med historie og stor appell til publikum, samtidig som de har æren av å være den nest mest solgte bil gjennom historien bak Toyota Corolla og ubestridte lederen av påmeldinger de siste årene i USA. Det er sant at denne typen biler ikke har mye trekk i Europa, men uten tvil, Ford gjort en stor handling av mot hvis han våget å bringe den til Europa. Siden 1948 har de allerede solgt totalt 13 generasjoner. Allsidigheten og variasjonen av sine versjoner, dets 4x4 evner og robusthet er grunnlaget for deres suksess.

Holden CommodoreHolden Commodore

Vi stopper nå på den australske merket Holden den General Motors gruppe. den Commodore Det er et attraktivt saloon kroppen versjoner sedan og Sportwagon (familie). Mekanisk, all bensin: En SIDI V6 3.0 251 hk, 3,6 V6 SIDI 285 hk og 367 hk 6,0 V8. Som du ser, ganske forskjellig fra de standarder som er fastsatt av de europeiske merkene for sine salonger.

Daihatsu CopenDaihatsu Copen

den Copen Det er en attraktiv, liten roadster med nedfellbar hardtop at det markedsfører den japanske Daihatsu siden 2002. Den første generasjon (2002-2012) hadde en sjarmerende retro design, mens den nåværende generasjon (den andre) har en mer kantete og mer moderne design fargestoffer. Å presse, bruker en 658 cm3 tresylindret motor med 64 hk turbo.

Toyota FJ CruiserToyota FJ Cruiser

Lovers todoterrenos virkelig at de har i sin rangering av favorittene til å Toyota FJ Cruiser, innføre en særegen mønsterbilde og blande klassiske estetiske elementer med mer moderne. USA er det viktigste markedet, der det tilbyr ulike versjoner med tohjulsdrift (bak), firehjulsdrift, femtrinns automatgir og sekstrinns manuell girkasse (avhengig av valgt variant). Å presse, bruker en liten fyr "Bensin 4,0 V6 263 hk.

BYD e6BYD e6

vi landet i porselen, spesielt på mark BYD (Bygg dine drømmer). Denne produsenten har et bredt og variert utvalg av biler. Blant dem, det har trukket oppmerksomheten mot en Minivan hundre prosent elektrisk, den BYD e6. Med mer enn 4,5 m i lengde, fremhever dets autonomi i byen omtrent 300 km, har en permanent magnet synkronmotor på 90 kW (omtrent 121 hk) og en sofistikert neste generasjons batteritype LiFePO4 (litium, jern og fosfat) 60 kWh kapasitet. Utvilsomt et interessant alternativ og effektiv transport for byer.

Lincoln MKZLincoln MKZ

Vi avsluttet vårt utvalg av attraktive og eksotiske biler som ikke er solgt i Spania med en av de mest representative amerikanske luksusmerker, Lincoln (Ford-gruppen). I utvalget av denne produsenten, har vist oss interessant for sitt design på MKS sedan, en bil i det amerikanske markedet i dag tilbyr tre alternativ fremdrift: to bensin (en 2,0-EcoBoost 240 hk og en 3,7 V6 300 hk) og en hybrid av 188 hk.