BMW X6 Mercedes GLE Coupe 30d och 350d, två snygga SUV

BMW X6 30D 350d Coupé vs Mercedes GLEBMW X6 30D 350d Coupé vs Mercedes GLEBMW X6 30D 350d Coupé vs Mercedes GLEBMW X6 30D 350d Coupé vs Mercedes GLE

BMW X6 Mercedes GLE Coupe 30d och 350d verkar tvillingar, men de är inte. Först var det BMW som innovativ gör X5 i en femdörrars coupé med X6. Nu kommer Mercedes och gör samma sak med sin ML, hände det att kallas GLE Coupe. I båda fallen konceptet är identiska och nu ser vi att likheterna i resultatet är många. segmentet SUV sports det kommer inte att sluta växa, och att även om det en motsägelse att tala om sportsmanna i bilar mer än två ton och en total höjd högre än de flesta. Men det är ett organ stil som gillar och, om det finns efterfrågan, finns det utbudet. Både BMW och Mercedes har lyckats få detta koncept till fältet lyx och sportighet och, oavsett om det är en motsägelse att tala om sportsmannaanda eller inte, i båda fallen har vi en hög kvalitet tillverkning som åstadkommer två riktiga cochazos. Båda hör till höga registret och bilar härledd från bevisat. I fallet med X6 utgångspunkt var SUV X5 medan GLE Coupe glida utmärkt, även veteran, SUV. Det finns ingen avsikt att lämna asfalten att komplicera tillvaron utanför det, även om de kunde. Reducering inte erbjuda specifika finish "off-road" eller blandade däcken. Hans estetiska synsätt söker effektivt på asfalt, trots att de har förmåga att gå igenom fler platser än du kan tänka dig.

De har liknande yttre proportioner. den Mercedes GLE Coupe Det är 1 cm kortare än den BMW X6 men 1 cm breda och 3 cm höga. Detta i kombination med den höga front motorhuven gör Om du ser dem separat GLE du ser större än BMW, men du ser att skillnaden är liten. Samma känsla du har när du kör, återigen på grund av den skrymmande fronthuven av GLE, som har försökt att vara mer muskulös i sin front; sluta och flytta som en där du parkera parkera andra, förutom att BMW har sämre vändradie och synlighet av stjärnan är värre i parkeringsplatser.

BMW X6 Mercedes GLE Coupe vs

Inuti finns lyxiga cockpit och kvalitet efterbehandling långt över genomsnittet. Jag tycker att det är omöjligt att avgöra vilken som är bättre finish, och Det beror helt på estetik ditt val när den är inställd; BMW erbjuder mer interiör färger och du kan få något mer än ögongodis. Ergonomi är bra i alla kontroller och du kan hitta bara brister är uppenbara, liksom handsken är för långt bort eller om du vill ha mer växelspaken bakom ratten i Mercedes eller BMW i mittkonsolen. Rymden är också tillfredsställande i både. Med höjd bör du inte ha några problem, även i baksätet. bakom fler skillnader mellan varandra, utan att vara problematisk. X6 är smalare cm 3 och har 6 cm mer benutrymme, medan GLE Coupe erbjuder 7cm höjd; i dessa bilar värsta siffran inte tvinga dig att känna nypa. De bakre sätena är bekvämare för tre passagerare i Mercedes och bättre hålla kroppen för två i BMW, som har en mindre bekväm center ryggstöd. Bagagekapaciteten är bäst i GLE, med även en lucka under större golvet. De två har en enorm börda mun, med sina förtjänster och brister. Du kan få mycket stora objekt, men golvet är mycket hög och den övre delen av porten när den är öppen vistelser nivå NBA (2,19 m är det av GLE), så Det är lätt att slå taket på en parkeringsplats. Både medföra automatisk manövrering, vilket är viktigt mot bakgrund av grindarna storlek och vikt.

BMW X6 beteende 30d och 350D Mercedes GLE Coupe imponerad av den lätthet med vilken dölja storleken både väg och stad. Och parkera dem eftersom du antar att det är inte lätt här tveka inte att montera de extra 360-graders seende kameror, kommer du att spara repor och gör det lättare att hitta eftersom det kostar både i början och slutet av kropparna. I stadstrafik röra sig mer fritt från vilken de visas, med fördelen som ger höjd. På vägen jag gillar BMW X6 från idrottssynpunkt eftersom det ger mindre tröghet än sin rival som väger 168 kg. Förutom de teoretiska uppgifter från skalan, kan man se att köra. De två testade enheterna saknade extra luftfjädring, något som jag rekommenderar i de två varumärkena som vikt och längd är förskjutna marring hårt suspensioner komfort i båda; De är inte obehagligt, tills du passerar en grop. De har utmärkt grepp endast avbrott i låg grepp om du valt bredare däck. Om du ska resa på snöiga vägar eller med mycket vatten, eller utträdesvägar ibland bättre låt som levereras som standard, eller Sätt lite bra vintern när vidrör, De väger för mycket och det hjul avsnitt, särskilt om man väljer hjul 20 eller 21 inches.

BMW X6 Mercedes GLE Coupe vs

Den prestandanivå av sina dieselmotorer är bra. BMW X6 är alltid lite snabbare på alla förmåner och även tillbringar mindre. båda De har samma effekt men vikten blir något långsammare och Gastón till Mercedes. Flytta från 10 liter i staden är mycket för diesel och när hans rival i samma mätning förbrukar nästan en liter mindre. Enorma fyndigheter ge dem en bra autonomi i båda fallen. Båda är ett bra alternativ för vem vill ha en SUV mindre "bekanta" och "sportig". Dessa dieselmotorer är mer funktionell och prestacional nivå är mer än tillräckligt för både sport användning antas som för normal användning. I vissa saker jag gillar BMW och Mercedes i andra. I varje fall är två cochazos mycket god kvalitet, även om jag fortfarande hitta dem mer meningsfullt än det estetiska. Jag vet inte om nyheten, men GLE Coupe på gatan är slående.

Du kanske också är intresserad av:

BMW X6 xDrive 30d vs Porsche Cayenne Diesel

Video: BMW X6 M toppar i kretsen

Mercedes GLE 63 AMG Coupé

BMW X6 2015

GLE 700 AMG Mercedes Brabus 63S Coupe

Cadillac XT5

Video: Lewis Hamilton vid ratten i Mercedes GLE Coupe