New Volkswagen Tiguan 2016: vi har redan smakat!

Volkswagen Tiguan 2016 första testetVolkswagen Tiguan 2016 första testetVolkswagen Tiguan 2016 första testetVolkswagen Tiguan 2016 första testet

Vad gör det så framgångsrikt i Volkswagen Tiguan? Visst du funderar på enkel åtkomst a hög körställning och bra prestanda för dagligt bruk. Du är inte helt fel. Vad som är klart är att utformning Det tas bort från listan.

Sålunda New Volkswagen Tiguan 2016 kan bli ännu mer framgångsrik om många fans SUV skulle inte ha kvalificerat deras utseende av formell, konservativ. Och hur är det nya? Nu är det baserat på viklinjen och kanten uppdateras redan infört Volkswagen Golf och Volkswagen Passat, men leder till en robust front. Ingen marknad forskare skulle våga att kvalificera denna 'ser' lovande.

2016 Volkswagen Tiguan trunkDen andra generationen av Volkswagen Tiguan erbjuder mer mångsidighet

Det är något annat som bryter med förväntningarna i detta andra generationen Tiguan som kommer att hjälpa dig att bli en bästsäljare: en gång har utvecklarna ökat praktiska och har återhämtat förlorad. Således stöd av bakre sittraden det kan svängas genom fjärrkontroll. Dessutom stammen av Volkswagen Tiguan Den har en dubbel botten helt rimliga. Baksätet har ett avstånd av 16 eller 18 centimeter, ryggstödets lutning, som i den tidigare versionen, är justerbar. den bagageutrymme Det har nu 520 liter kapacitet 1655 liter om helt avtar baksätet.

Dessa skulle vara de huvudsakliga argument som skulle locka nya kunder. Men vem har redan kört en Volkswagen Tiguan, du kommer att känna sig hemma igen. Fördelningen av kontrollerna är densamma, även om det har förekommit en del redesign på instrumentpanelen, lyckligtvis. Huvudfunktionerna har också bevarats. ¿Hanterbarhet? jag fick.

Vokswagen Tiguan 2016 med mycket komfort

vad som gör Volkswagen Tiguan 2016 Special i klassen anslutning är inte möjligt att integrera smartphones och tabletter, den induktiva belastningen anordning eller onlinetjänster, eftersom andra tillverkare och erbjudande. Nej, det anmärkningsvärda dess unika engagemang för användbarhet och komfort. hans tre zoner automatisk klimatkontroll, bekväma sittplatser, ett godtagbart konsumtion, god ljudisolering, användarvänlighet och göra utrymmet kombinera Volkswagen Tiguan en följeslagare icke obetydlig resa. Tack vare en längre hjulbas, baksätespassagerarna njuta av en plats knä rum tre centimeter högre. Självklart innebär detta en ökning av storleken på bilen. Men Han har förlorat över 50 kg med avseende på sin föregångare.

Volkswagen Tiguan 2016 actionVi insisterar: den Volkswagen Tiguan 2016 gör ditt liv enklare. Du kan automatiskt inkludera öppna och stänga bakluckan med en snärt av foten. O fällbart passagerarsäte för transport av långsträckta laster. Laddnings mun stammen är ganska låg. Det har verkligen lite att göra med verkliga idén om en SUV, men det är en mycket sofistikerad bil. Och förändringen var nödvändig i detta segment kan ses: den SUV De måste närma sig praktiska MPV och komfort bilar med kaross familj och vara mer lätt för att uppnå lägre bränsleförbrukning.

Volkswagen Tiguan 2016: bra grepp och stöd

Få människor tittar på Volkswgen Tiguan 2016 bil fortskrider väl i svår terräng, förutom kanske jordbrukare i bergsområden. Men Volkswagen sägs uttryckligen att version Tiguan med 4MOTION detta är elva millimeter högre den versionen Framhjulsdrift, Det ger en front 'Offroad' och anfallsvinkel det är 25,6 grader i stället för 18,3 av framhjulsdrift. Men för den framtida köparen av denna SUV kommer det att bli mer intressant än versionen med fyrhjulsdrift har en dragkapacitet på upp till 2500 kg, med en extra kostnad på 340 euro. Men vad det verkligen bättre 4x4-version är ditt greppbarhet i hala ytor, med en avsevärd ökning av säkerheten. Och av detta skäl Volkswagen betonar detta: en knapp på mittkonsolen driver aktiv styr 4-Motion och modifierar driften av kopplingsmatrisen.

den Volkswagen Tiguan 2,0 TDI 4Motion det har fyra körlägen: Onroad, offroad, offroad Snö och Individuella. I det första testet, i norra svenska Lappland med Tiguan med dubbfria vinterdäck uppnår bilen en mycket bra grepp på snö och is. Framför allt Snow läget avsevärt förbättrar stabiliteten på slät väg.

Liksom sin föregångare, den nya Volkswagen Tiguan 4Motion fungerar såsom en framhjulsdrift, i vilken, när det behövs och är nödvändigt, skickar vridmoment till bakaxeln. om sensorer De är ansvariga för att besluta hur mycket hjälp behövs hela tiden och överföra för att oljepumpen, som sänder trycket på skivan pack och detta ökar dragkraft på bakhjulen. Så mycket så, att SUV du kan köra på is med ESP avstängd utan problem.

En 2,0 TDI Diesel, mycket lämplig för VW Tiguan

För publicering i slutet april i Tyskland (i maj i Spanien), den Volkswagen Tiguan 2016 Det kommer att erbjudas i två varianter: en med 2,0 TSI bensinmotor 180 hk och som har lett oss: Tvåliters TDI och 150 CV. Den senare visas som en trevlig följeslagare på hala vägar, distribuerar sin vridmoment jämnt och doserar tillval DSG och utmärkt harmoniserar utvecklingen av bilen.

Du kan också vara intresserad

- Volkswagen Tiguan 2016 från 29,560 euro i Spanien

- Volkswagen Tiguan 2016: nya SUV kommer att vara herre köp

- 2016 Volkswagen Tiguan framför Kia Sportage 2016