Sette klistremerker på bilen din

Sette klistremerker på bilen dinSette klistremerker på bilen dinSette klistremerker på bilen dinSette klistremerker på bilen din

Velge design du ønsker for din bil. i Vinelit, gi deg råd om farger De gjennomførte, som krevde eller hvordan å kombinere dem. I tillegg til å dekorere karosseri, også tilpasset interiør. For 180 euro kan du ha interiør bilen i en annen farge. Ja, alltid på glatt overflate, fordi hvis det er ujevn, må vinyl en grunning påføres ved hjelp av pensel for å oppnå en skikkelig binding. Denne type av vinyl er ikke trekkes tilbake. Hvis du vil ta av restene.

Vask bilen. Det er nok gjøre to dager før vinilar og kan være i en bilvask, eller hånd foretrekker. Det viktige er at bilen er tørr for å forhindre en hvilken som helst gjenværende vann fra kontakt med selvklebende vinyl og mister sin effektivitet.

Vinelit Den har et totalt 12 montører (offisiell autorisert applikatorer 3M). For arbeidet på hånden, trenger du to montører.

Finn et kondisjonerte sted. selv Vinelit har en workshop, prøver alltid å komme til enighet med en autorisert forhandler for å gjøre jobben. I dette tilfellet har vi flyttet til Renault forhandler Automotive Qualiauto, S. A. som er ansvarlig for markedsføring, Roberto González Espadas, har det gitt plass til vinilar vår Renault Clio.

materiale. Til "male" bilen ble beregnet 3M vinyl 15 meter og fem meter blå hvit (for tak og speil).

fjerning av deler. Montører begynner å demontere deler som kan demonteres og for å lette arbeidet. For eksempel, bilskilt, dørhåndtak og baklys.

grundig rengjøring av overflaten. Det er viktig å gi en ny gjennomgang og fjerne rester som kan forbli.

berørings mål. Denne delen er viktig fordi vinyl er plassert i henhold til kjøretøykonstruksjonen. Vil ikke feste seg som om det var lappverk, men utplassert vinyl bredde og høyde av kjøretøyet. Derfor må de beregne antall deler av bilen som vil vinilar og måle å realisere det i ett stykke.

Skjær hver av delene. Etter måling må kutte hver av de nødvendige deler vinyl de vil bruke.

Søknad kluter. Mellom de to montører dekke overflaten som skal behandles, vinyl skrelle av papir og plassere den forsiktig så rett som mulig.

støpt. Med varm luft decapadota ¾es som en tørketrommel, vil pelo¾ formning av vinyl, og langsomt med en spatel for å gå gjennomgå vinyl-lim forblir forlenget like og i den samme mengde. Denne prosessen, som grundig og langsom, finner sted gjennom hele prosessen med påføring av vinyl.

Domstol og auksjon. Når fast hele, kuttet med en kniv med den gjenværende vinyl og arbeids kantene med en spatel, slik at det er "delt ender".

Montering bitene. Når anvendt alle kluter, kan man bare montere delene som fjernes ved begynnelsen og Presto!

hvile. Vinelit rådes til ikke å flytte bilen for et par timer. Og ikke vaske før etter 72 timer.

- Dekorere bilen din