Mini Countryman 2017 försökte vi mini SUV: det växer!

För att testa Mini Countryman 2017För att testa Mini Countryman 2017För att testa Mini Countryman 2017För att testa Mini Countryman 2017

den Mini Countryman är inte bara den största modellen Mini, särskilt nu när det har odlade 20 cm om längden Han hade tidigare (går till 4,3 m lång) Således öppnar utrymme med paceman (Redan markerat som idag säljs som en avvecklad modell, den sista av sitt namn) och Clubman; Det är också en speciell SUV samtidigt som vissa tekniska lösningar som, i storlek, de gör mycket olika. Hit hör till exempel möjligheten till en version med en hybrid framdrivningssystem, liknande den som redan har detta Active Tourer BMW 225xe. Eller att i nästan alla versioner med förbränningsmotorer (förekommer inte i John Cooper Works, alltid med all4, är det möjligt för honom att välja mellan fyrhjulsdrift (all4) eller framhjulsdrift. Även det gör du skiljer sig från resten välja dessa motorer eftersom den undre strömmen är 136 hk, väl över därför SUVs som har en liknande storlek.

Dessutom, Mini Countryman 2017 kommer snart att ha en version ökas med upp till 231 hk att, som är standard hus, har du det namnet John Cooper Works och, i tillägg till en klart differentiera librea den innefattar bromsar anpassningar eller suspensioner för att vara mer effektiva.

Mini Countryman, en SUV mer beboelig

Under 2010, när första generationen Mini Ryman Jag lades på försäljning, med nummer 4 lansering: det var den första familjen med mer än fyra meter lång, med fyra dörrar och fyrhjulsdrift. Idag allt detta upprepas, men nya Countryman (Som en nyfiken anteckning i Japan är det enda land i världen som inte är namngivna, men Mini Crossover) är till exempel ännu större. Mini svingar anledning att göra det längre (och för övrigt även 3 cm bredare) Det är att kunderna kräver det. Dessutom krävde de att återvända för att köpa en landsman ersätter redan, henne var större beboelighet. Sanningen är att uppfattningen av utrymme längs verkar högre i denna andra generation än den första, av vad vissa skuld måste ha tillväxt 7.5cm i längd slaget. På samma sätt kan vi intyga att höjd är mer än tillräckligt Gå tillbaka till som knappt känna sig överväldigad av närheten av taket förbise det.

Mini Countryman 2017Ja, men det säljs som fem platser, han gör mer rättvisa åt betrakta det som en fyrsitsig sedan tillbaka eller att formen på bänken bredden är mer benägna att denna ockupation. I samtliga fall baksäte, uppdelad i två delar, kan den flyttas i längdriktningen 13 centimeter och ryggstödet som är uppdelad i tre (proportionerna 40/20/40), Det kan lutas individualizadamente, antingen för att ge mer komfort för passagerarna eller expandera lastutrymme.

I detta avseende, Mini Countryman 2017 också växer eftersom når 450 liter, inte mindre än 100 mer än sin föregångare, Jag hade 350. Dessutom tillgång till stammen förbättrats medan grind kan motoriseras och även öppnat med den enda gest att passera foten under den bakre stötfångaren, som är i sensor som startar motorn och kan vara så praktiskt när vi närmar oss stammen med händerna upptagna.

Detta utrymme känns funktionell eftersom ytterbelysning, 12-volts uttag, ringar eller tejp för att hålla olika föremål, nu kan ha ett paket som heter picknick Bench. Det sker samtidigt som gör det möjligt att visa ett slags säte för två personer på lastkanten med endast extrahera motsvarande pad under bagageutrymmets golv.

Prova en Mini Countrymanden körställning av Mini Ryman 2017 Det är modifierad tag nu påminner om den sista Mini i instrumentlayout, till exempel. Också på grund i konsolen, och bakom förändringen, kontroll av elstyrda parkeringsbroms eller den nya, som är mer ergonomisk, är multifunktionssystem baserat på den centrala displayen finns. Detta är dock nya och nu, stöder en touch urval av funktioner om det kommer till 8,8. " Den skärmen är centrum för vad Mini kallar "centralt instrument", och som i andra modeller av märket, är omgiven av en LED ring som ger belysning variationer beroende på situationer promenader eller informations: slående bidrag, även om ibland lite yr med så mycket kommer och går av ljus. Det är ett integrerat paket alternativ som också inkluderar Mini logo projektion från ytterbackspegel föraren eller omgivande innerbelysning med LED.

Framsätena är bekväma men dess dimensioner och som bak, kommer det att finnas fler passagerar små storlekar.

Mini Countryman 2017 alla motorer

Den inledande intervall, som det kommer att börja marknadsföring februari nästa år, i form av tre motorer och fyrcylindrig bensin av Cooper och Cooper S, respektive. Den första, med 1,5 liter, ger 136 hk, medan den andra, två liter, är 192 CV. Denna motor kommer att utgöra grunden för John Cooper Works version utan releasedatum ännu fast. Diesel, alltid fyrcylindriga motorer och 2 liter, finns det två varianter: Cooper D, 150 hp; och Cooper SD, CV 190.

Alla utom SD Cooper, förutom de två drivvarianter kan ha alternativet automatisk förändringar i fråga om Cooper Cooper S och D kan vara i stället för sex växlar och Cooper, åtta. Passagen av sex till åtta minskad förbrukning i vissa motorer upp till 1,4 l / 100 km enbart. Denna ruta alltid Steptronic är standard på Cooper SD.

den 2017 Mini Ryman lägre effekt med endast värmemotorn är den Cooper D, med en godkänd utgifterna 4,3 l / 100 km och snabbare, tills John Cooper Works (6,5 sekunder i samma test), Cooper S, som accelererar från 0 till 100 km / t, med åtta-växlad Steptronic ruta i 7,2 sekunder. Det är 0,2 sekunder snabbare än den främre driv version, även om de är 70 till 80 lättare än de fyrhjulsdrivna kilo.

Erbjudandet kommer att slutföras med raketmotorer Mini första laddhybrid, Cooper S E Ryman all4, kombinering motorn 1,5 tre-cylinder för att förflytta framaxeln med en effekt av 88 hk vid bakaxeln. Denna motor fungerar av sig själv, om du väljer, upp till 125 km / t och omfattar cirka 40 km / t på el ensam, även om det kan bidra med sin makt för att nå leden 224 hk med ökad acceleration eller höga hastigheter och naturligtvis är det också aktiveras om omständigheterna så kräver jord för att förstå det valör all4. Den genomsnittliga förbrukningen Countriman Mini Cooper S E Ryman all4 är 2,1 l / 100 km och laddning varierar beroende på kontakten, från 3 timmar 15 minuter till en timme mindre om ett kontaktdon används väggboxen.

Mini Countryman 2017Mini Ryman 2017, dynamiska beteende

Mini Countryman, även de största och tyngsta av Mini, som hölls i beteende kärnan i dessa modeller samtidigt som direkt feedback, exakt styrning, kroppsrörelser mycket innehåll, agility dimensioner och konstant känsla av stelhet. valfritt Den kan monteras justerbara dämpare vid båda ändar och vars val görs med omkopplaren på grundval av växelspaken. Samtidigt, i enlighet med det valda läget, också variera styrassistans, förhållandet mellan motorns gasspjäll, motorljud eller den intensitet med vilken driver systemet. Också hur den automatiska växellådan om sådan finns.

bland drivhjälpmedel byggda med den nya plattformen ULK2 inkluderar Serial kollisionsvarning som kan fyllas med Detekteringssystem för fotgängare med automatisk bromsning, assiste stråldetektorn eller trafiksignalen. De senare systemen drivs av kameran möjliggör också hastighetsstyrsystem aktiv kryssning. Tillval finns även automatisk parkeringssystem eller head-up display.

En av de bidrag landsman i utrustning Det är i Mini Connected systemet anslutning som kombinerar från tid eller trafiksituationen på dagordningen för att välja och styra vägar redan innan lansering. Dessutom kommer han att hålla de vanligaste destinationerna och erkänna de resor som görs mer regelbundet rapportera ovanliga händelser längs vägen.

En annan nyhet är den Bluetooth locator som gör sälj etiketter plats redskap som ofta används, som ryggsäckar, nyckelringar, väskor, etc, så att du kan spåra din plats i bilen monitor eller smartphone, för att underlätta din sökning.

Du kan också vara intresserad

- 2017 Mini Countryman: Alla foton och data

- Mini Countryman, bekräftade en plug-in hybrid version